Bi arkadaş 10.50 yazdı,bana da 10.50 de geldi
drinktink tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı
benim şahsi fikrim asıl aramaların yarın olacağı yönünde,bu gün şubelerin insiyatif kullanarak aradığını düşünüyorum,aramaları genel müdürlükten değil şubeden yapıldığını belirtmişler arkadaşlar.yoğun şubeler vs hafta boyunca arayabilir.
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
hakkaten ya bizim mülakatlar sonuçlandı bizim haberimiz yok ya da bizim mülakata giren ekipten kimseyi almayacaklar.bi nevi alım iptal olcak gibi birşey
drinktink tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
hakkaten ya bizim mülakatlar sonuçlandı bizim haberimiz yok ya da bizim mülakata giren ekipten kimseyi almayacaklar.bi nevi alım iptal olcak gibi birşey
-
olmamış benimde,başarılı olan arkadaşları tebrik ederim,olmayanlara bol şans dilerim.
-
@samet06 teşekkür ederim,siz sıkı takipçisiydiniz,daha iyi fırsatlar çıkar inşallah karşınıza.
-
@samet06 hayırlısını diliyorum herkes için,aramalar olcak mıymış bu gün için,bi detay öğrendiniz mi
-
tazminatlar,yan haklar,kar payları hariç değil mi ?
-
@Duryy insan yine de merak ediyor,fikir sahibi olmak açısından,bu maaşlar konusunda keşke kurumlar şeffaf olsa biz bu pozisyona şu aralıklarda maaş veriyoruz gibisinden
-
benim şahsi fikrim asıl aramaların yarın olacağı yönünde,bu gün şubelerin insiyatif kullanarak aradığını düşünüyorum,aramaları genel müdürlükten değil şubeden yapıldığını belirtmişler arkadaşlar.yoğun şubeler vs hafta boyunca arayabilir.
-
maaş teklifi yapıldı mı merak ediyorum,ne kadar teklif edildi arkadaşlar ?
-
Mesajlar kesildi,herkesi aradılarda telefon da mı konuşuyorsunuz
-
Bi arkadaş 10.50 yazdı,bana da 10.50 de geldi