Bi arkadaş 10.50 yazdı,bana da 10.50 de geldi
drinktink tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi YardımcıılığıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: VakıfBank Müfettiş Yardımcılığı Giriş SınavıKPSS A içinde yayımlandı
benim şahsi fikrim asıl aramaların yarın olacağı yönünde,bu gün şubelerin insiyatif kullanarak aradığını düşünüyorum,aramaları genel müdürlükten değil şubeden yapıldığını belirtmişler arkadaşlar.yoğun şubeler vs hafta boyunca arayabilir.
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.KPSS A içinde yayımlandı
hakkaten ya bizim mülakatlar sonuçlandı bizim haberimiz yok ya da bizim mülakata giren ekipten kimseyi almayacaklar.bi nevi alım iptal olcak gibi birşey
drinktink tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.KPSS A içinde yayımlandı
hakkaten ya bizim mülakatlar sonuçlandı bizim haberimiz yok ya da bizim mülakata giren ekipten kimseyi almayacaklar.bi nevi alım iptal olcak gibi birşey
-
olmamış benimde,başarılı olan arkadaşları tebrik ederim,olmayanlara bol şans dilerim.
-
@samet06 teşekkür ederim,siz sıkı takipçisiydiniz,daha iyi fırsatlar çıkar inşallah karşınıza.
-
@samet06 hayırlısını diliyorum herkes için,aramalar olcak mıymış bu gün için,bi detay öğrendiniz mi
-
RE: Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi YardımcıılığıKPSS A içinde yayımlandı
tazminatlar,yan haklar,kar payları hariç değil mi ?
-
@Duryy insan yine de merak ediyor,fikir sahibi olmak açısından,bu maaşlar konusunda keşke kurumlar şeffaf olsa
biz bu pozisyona şu aralıklarda maaş veriyoruz gibisinden -
benim şahsi fikrim asıl aramaların yarın olacağı yönünde,bu gün şubelerin insiyatif kullanarak aradığını düşünüyorum,aramaları genel müdürlükten değil şubeden yapıldığını belirtmişler arkadaşlar.yoğun şubeler vs hafta boyunca arayabilir.
-
maaş teklifi yapıldı mı merak ediyorum,ne kadar teklif edildi arkadaşlar ?
-
Mesajlar kesildi,herkesi aradılarda telefon da mı konuşuyorsunuz

-
Bi arkadaş 10.50 yazdı,bana da 10.50 de geldi