@just konudan bağımsız yazıyorum burayı meşgul de etmek istemiyorum. Bu sınava giremedim çünkü benim YDS puanım yok. Kurumlar zamanında 85 KPSS puanımı şu an sizin puanınızı yedikleri gibi yediler. Son çare gidip polisliğe ve komiser yardımcılığına başvurdum, onlarda da mülakatlarda elediler. Ne yapsam olmadı yani. Senin dediğin gibi 'neyi yanlış yaptım ben' dediğim zamanlar çok fazla oldu. Bu sene 88 puan aldım DUY,GUY mülakatlarını bekliyorum ama yine de umudum yok. Biz yanlış yapmadık. Bu puanları aldığımız halde sınavları geçip mülakatlara kalıp hala daha atanmaya umudumuz yoksa bu bizim ayıbımız olmamalı. Umarım atanırsınız ve hak edenler atanır. İyi günler.
teorik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Elektronik ortamda alınan başvurular sonucunda mülakata kalanların listesinin hazırlanması bu kadar uzun sürmemeli. Pazartesiye kadar denklik belgesi beklenmiş olsa bile bu teknoloji çağında en geç çarşamba günü bu listeler açıklanmalıydı. İsimleri tek tek elle yazıyorlarsa ancak o zaman haklılar! Yıllardır uğraşan insanlar var. GUY sınavının 3 ay ertelenmesi sonucu 35 yaş sınırına takılıp girmiş olduğu listeden çıkarılanlar olmuş. Bu insanlara yazık değil mi? Bizim için her yıl geçerli olacak belirli bir atama,sınav takvimi olmadığı sürece biz her şeyde böyle beklemeye mahkum olacağız maalesef.
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Son 2 senede polislik,komiser yardımcılığı,il göç, guy, duy mülakatlarına girdim. Hepsine de referanssız gittim ve hepsinden de elendim. En son VMY sınavına katıldım ve o kadar olumsuz mülakat sonuçlarından sonra yine de umutla bekleyen bir ailem var. Sonucum olumlu veya olumsuz olabilir, iki sonuca da açığım ama herhangi bir kişi veya kurumun benim ailemi, buradaki insanları ve ailelerini neredeyse 70 gündür sınav sonucu için bekletmesi ayıptan başka bir şey değil..
-
Kusura bakmasınlar ama AÇSHB ve HMB kadar personel alımında lakayıt bakanlık daha görmedim. Sorun alınacak kişi sayısının az ya da çok olmasında değil asıl sorun 'iş ahlakında'. 50 günü geçtim, sonuçların bu zamana kadar kalması bile ayıp.
-
Bir binanın içinde olup biten mülakatın 41 gündür açıklanmamasının arkasında ben art niyet ararım. Kazansam da kaybetsem de ararım. Yok imza atılmamış, yok bakanın önünde bekliyormuş, yok komisyonlar listeleri daha göndermemiş bla bla bla..Keyfiyetle bekletildiğini düşünüyorum artık.
-
Bilmeyenler veya ilk kez sınava girmiş olanlar için Kpss_A Grubu olarak çalışmak nedir? Sen 85 üzeri alırsın ama merkezi atama olmadığı için atanamazsın.Üzerine kurum sınavı beklersin. Yüksek puan alsan bile ''şansın da puanın kadar yüksek'' olmalı ki sınavdan hemen sonra 2 3 ay içinde kurumlar sınav açsın..Sen kurum sınavı beklerken öğretmenlik okuyan arkadaşların 70_75 arası alıp atansın sonra gelip sana nasıl çalışman gerektiği konusunda nasihat versin! Bu süreç böyle bir süreç. O yüzden kimisi puanı ve şansıyla ilk yılında kazanır, kimisi de puanı ve şanssızlığı ile 5. yılında kazanır.O yüzden burada kimse kimseyi kaçıncı yılda olduğu ile eleştiremez. Ben de bu yıl 3.yılıma gireceğim. Herkesin bulunmuş olduğu yılda kazanması dileğiyle.
-
2017'de VMY 300 kişilik ilana çıkmış. Klasik sınavı geçebilen ve mülakata kalan 334 kişi olmuş. Sayılara bakarsak mülakata kalanlar arasından 34 kişinin elenip 300 kişinin kazanması gerekiyordu ama mülakat sonucunda kazanan sayısı 183 kişi olmuş.
Aynı şekilde 2015 VMY 400 kişilik ilana çıkmış ve klasik sınavı geçebilen 356 kişi olmuş. Yani mantıken 356 kişinin tamamının kazanması gerekiyordu. Kazanan sayısına nette ulaşamadım ama o sınavda VMY olan arkadaşımın dediğine göre 250 civarı kişi alınmış. Yani açılmış olan kontenjanları maalesef tamamen doldurmuyorlar. Böyle olunca çift okuma yaptıklarına inanasım gelmiyor çünkü sayıyı zaten fazlasıyla azaltıyorlar nihai listede Sayılara bakınca bu sene bize verilen 175 kişilik kadroya 140 kişi civarı ancak alacaklar diye tahmin ediyorum. Düştük bir bataklığa çırpınıyoruz. Hepimiz hakkında en iyisi ve en hayırlısı olsun. -
HMB sınav yaptıktan sonra siteye reklam alsaydı sınav sonuçlarını açıklayana kadar iyi para kazanırdı ama düşünemediler herhalde. Her gün en az 30 kez siteye girip sayfayı yenileyip çıkıyorum. Çok şey yazasım var ama beni bulup direkt elerler diye korkmuyor da değilim Çok uzadı açıklanma süreci. Olumlu veya olumsuz açıklansın artık gerçekten sıkmaya başladı.
-
Belki de kaç gün önceden hazır olan listenin yayınlanması için bir yöneticinin imzasını veya 'yayınlayın' demesini bekliyoruz.Sürecin en basit noktası olan liste yayınlanmasında bile bu kadar bekliyorsak ilerisi için vah bizim halimize.Koskoca bakanlıkta olay tamamen yöneticinin keyfiyetine kalmış, o yüzden biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım hep nafile olacak.Yazık.
-
Bu sene yapılan sınavın tarihi ile bizden önce yapılan son sınavın tarihi çok paralellik gösteriyor. Bu sene yapılan sınav 5_6 haziranda yapıldı, bizden önce yapılan son sınav 4_5 haziranda(2017) yapılmış. 2017 sınavına bu sene yapılan sınavdan neredeyse 2 kat daha fazla kişi katılmasına rağmen o sınav 8 Ağustosta açıklanmış. Bizim sınav eli kulağında her an açıklanabilir diye düşünüyorum ve umarım daha bekletmezler çünkü hem Guy hem Duy sınavında mülakatlardan geçemeyen biri olarak olumlu veya olumsuz tek beklentim burası kaldı. Hepimizin yolu açık olsun..
teorik tarafından gönderilen son iletiler
-
@vegas hocam bu oluşturulan grup nerede oluşturuldu ve gruba nasıl gireriz.. Bizimle paylaşabilir misin ? Burada hiçbir şeyden haberimiz yok maalesef..
-
VMY için mülakatlar bugün başladı. Mülakata gireceklerin oluşturduğu, mülakat sorularının paylaşıldığı bir grup var mı arkadaşlar ? Günde sadece 10 veya 11 kişi gideceği için sanırım tek komisyon tarafından bitirilecek mülakat aşaması. O yüzden soruların ana hattı çok farklılık göstermeyecek diye düşünüyorum.
-
Son 2 senede polislik,komiser yardımcılığı,il göç, guy, duy mülakatlarına girdim. Hepsine de referanssız gittim ve hepsinden de elendim. En son VMY sınavına katıldım ve o kadar olumsuz mülakat sonuçlarından sonra yine de umutla bekleyen bir ailem var. Sonucum olumlu veya olumsuz olabilir, iki sonuca da açığım ama herhangi bir kişi veya kurumun benim ailemi, buradaki insanları ve ailelerini neredeyse 70 gündür sınav sonucu için bekletmesi ayıptan başka bir şey değil..
-
HMB sınav yaptıktan sonra siteye reklam alsaydı sınav sonuçlarını açıklayana kadar iyi para kazanırdı ama düşünemediler herhalde. Her gün en az 30 kez siteye girip sayfayı yenileyip çıkıyorum. Çok şey yazasım var ama beni bulup direkt elerler diye korkmuyor da değilim Çok uzadı açıklanma süreci. Olumlu veya olumsuz açıklansın artık gerçekten sıkmaya başladı.
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sokrates12 bu arkadaş kim oluyor ve kaç farklı yeri kazandı? Dediğin gibi biz yılları harcamaya devam edelim..
-
Bu sene yapılan sınavın tarihi ile bizden önce yapılan son sınavın tarihi çok paralellik gösteriyor. Bu sene yapılan sınav 5_6 haziranda yapıldı, bizden önce yapılan son sınav 4_5 haziranda(2017) yapılmış. 2017 sınavına bu sene yapılan sınavdan neredeyse 2 kat daha fazla kişi katılmasına rağmen o sınav 8 Ağustosta açıklanmış. Bizim sınav eli kulağında her an açıklanabilir diye düşünüyorum ve umarım daha bekletmezler çünkü hem Guy hem Duy sınavında mülakatlardan geçemeyen biri olarak olumlu veya olumsuz tek beklentim burası kaldı. Hepimizin yolu açık olsun..
-
2017'de VMY 300 kişilik ilana çıkmış. Klasik sınavı geçebilen ve mülakata kalan 334 kişi olmuş. Sayılara bakarsak mülakata kalanlar arasından 34 kişinin elenip 300 kişinin kazanması gerekiyordu ama mülakat sonucunda kazanan sayısı 183 kişi olmuş.
Aynı şekilde 2015 VMY 400 kişilik ilana çıkmış ve klasik sınavı geçebilen 356 kişi olmuş. Yani mantıken 356 kişinin tamamının kazanması gerekiyordu. Kazanan sayısına nette ulaşamadım ama o sınavda VMY olan arkadaşımın dediğine göre 250 civarı kişi alınmış. Yani açılmış olan kontenjanları maalesef tamamen doldurmuyorlar. Böyle olunca çift okuma yaptıklarına inanasım gelmiyor çünkü sayıyı zaten fazlasıyla azaltıyorlar nihai listede Sayılara bakınca bu sene bize verilen 175 kişilik kadroya 140 kişi civarı ancak alacaklar diye tahmin ediyorum. Düştük bir bataklığa çırpınıyoruz. Hepimiz hakkında en iyisi ve en hayırlısı olsun. -
Kpss 88, kurum sınavı 96 ama Guy listesinde yokum. Listede olmamam için mantıklı bir açıklama bulamıyorum. Guy istiyordum çünkü yaşadığım ilçe vardı ve bir ömür tayin peşinde koşmadan olduğum yerde kalırdım. Defterdarlık olacak mı bilmiyorum ve artık onda da umudum kalmadı. Herhangi bir listede olmak için ne yapmamız gerekiyor Allah aşkına ..
-
Kusura bakmasınlar ama AÇSHB ve HMB kadar personel alımında lakayıt bakanlık daha görmedim. Sorun alınacak kişi sayısının az ya da çok olmasında değil asıl sorun 'iş ahlakında'. 50 günü geçtim, sonuçların bu zamana kadar kalması bile ayıp.
-
Sanırım Personel Genel Müdürlüğü çalışanları listeleri yayınlamayı unutup hep beraber Peker'in videolarını izliyorlar. Bu onlara mutlaka daha ilgi çekici geliyordur ve 47 günün üzerine başka bir açıklama yapmakta zorlanıyorum artık. Keşke onlar da 'Borçlanma Genel Müdürlüğü' kadar aktif çalışsa. Neredeyse her gün borçlanma ihalesi yapıyorlar. Öncelik meselesi yani