TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. hknkpn
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hknkpn

@hknkpn

21
    İtibar
    15
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hknkpn Takip etme Takip Et

hknkpn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@colebusthe10 birincisi ben liyakatten veya benzeri bir şeyden bahsetmedim. Okuduğunuzu anlamayıp direten, sonra da üste çıkmaya çalışan sizsiniz. Sınavda kimin üstünde olduğunuz beni ilgilendirmez. Ama seviye olarak fazla üstün olduğunuzu söyleyemem şu cevaplarınıza bakarak. Hayat bazı şeyleri ezberleyip sınavda uygulamaktan ibaret değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@colebusthe10 Bu konu, De Morgan kuralından çok okuduğunu anlamakla ilgili bence. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz çünkü. Derdini tane tane açıklayamıyorsun, "git De Morgan kuralı oku" diyorsun.

"Ahmet veya Mehmet gelirse ben sinemaya gitmeyeceğim"

Ne anladın bu cümleden? Ahmet'in ya da Mehmet'in tek başına gelmesi, benim sinemaya gitmemem için yeterli bir koşul.

"Yabancı dil veya genel yetenek baraj altı olursa sen sınavı geçemeyeceksin"

Cümle yapıları aynı bak. Şu kadar basit bir konuyu uzattıkça uzatıyorsun yani.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@colebusthe10 "Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır."

Yabancı dilden veya genel yetenekten birinde baraj altında kalan, müfettişlik için başarısız sayılacak diyor. Yani iki barajdan birinin altında kalmak yeterlidir BAŞARISIZLIK için.

"veya" yerine "ve" kullanmış olsalar, BAŞARISIZ sayılmak için her iki barajın da altında kalmak gerekecekti.

Şu haliyle ilanda ne gibi bir anlam eksikliği ya da anlam bozukluğu var acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@cgzm bence hiç uzatmayalım arkadaş bir şeylere sinirli galiba, bizim üzerimizden sinirini atmaya çalışıyor. uğraşmamakta fayda var. iyi günler dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

hknkpn tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@asdfghasdfgh hukuk ve gk haricinde fena değildi. Özellikle hukuk hiç iç açıcı değil. Sizin nasıldı hocam?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn
    • RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)

@asdfghasdfgh 2019 sınavının yorumlarına baktım da 10 iibf 10 mühendislik olur muhtemelen demişler. Öyle olursa 40 kişi mülakata kalacak iibfden. O da işi ekstra zorlaştırır. Umarım barajı geçen mülakata kalır ya.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

Müfettiş yardımcılığı sınavına girenler, sizce ne olur baraj geçmek yeterli olur mu? Olmazsa kaç puanla kapatır var mı bir fikriniz?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@muddei-hususi müfettiş yardımcılığı mülakatına mı hak kazandınız?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@cgzm bence hiç uzatmayalım arkadaş bir şeylere sinirli galiba, bizim üzerimizden sinirini atmaya çalışıyor. uğraşmamakta fayda var. iyi günler dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@colebusthe10 birincisi ben liyakatten veya benzeri bir şeyden bahsetmedim. Okuduğunuzu anlamayıp direten, sonra da üste çıkmaya çalışan sizsiniz. Sınavda kimin üstünde olduğunuz beni ilgilendirmez. Ama seviye olarak fazla üstün olduğunuzu söyleyemem şu cevaplarınıza bakarak. Hayat bazı şeyleri ezberleyip sınavda uygulamaktan ibaret değil.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@colebusthe10 Bu konu, De Morgan kuralından çok okuduğunu anlamakla ilgili bence. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz çünkü. Derdini tane tane açıklayamıyorsun, "git De Morgan kuralı oku" diyorsun.

"Ahmet veya Mehmet gelirse ben sinemaya gitmeyeceğim"

Ne anladın bu cümleden? Ahmet'in ya da Mehmet'in tek başına gelmesi, benim sinemaya gitmemem için yeterli bir koşul.

"Yabancı dil veya genel yetenek baraj altı olursa sen sınavı geçemeyeceksin"

Cümle yapıları aynı bak. Şu kadar basit bir konuyu uzattıkça uzatıyorsun yani.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

@colebusthe10 "Yabancı Dil Testi puanı 70’in veya Genel Yetenek Testi puanı 60’ın altında olan adaylar “Müfettiş Yardımcısı veya Kontrolör Yardımcısı” unvanları için başarısız sayılacaktır."

Yabancı dilden veya genel yetenekten birinde baraj altında kalan, müfettişlik için başarısız sayılacak diyor. Yani iki barajdan birinin altında kalmak yeterlidir BAŞARISIZLIK için.

"veya" yerine "ve" kullanmış olsalar, BAŞARISIZ sayılmak için her iki barajın da altında kalmak gerekecekti.

Şu haliyle ilanda ne gibi bir anlam eksikliği ya da anlam bozukluğu var acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

Çok farazi olacak ama sizce ortalaması kaç civarı olan kalabilir mülakata? :))

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn

Arkadaşlar sizce müfettiş yardımcılığı için barajı 100 kişiden fazlası geçer mi? Bu tarz sınavlarda tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilir mi fikrini? Daha önceki sınavlarda barajı geçenler mülakata kalıyormuş diye duydum.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      hknkpn