Merhaba cümleten. Bugün iktisat bölümünden mülakata girdim. Komisyon gayet güleryüzlüydü. Kendinizi tanıtın girizgahından sonra kısa bir sohbet edildi. Arkadaşların da dediği gibi cavaplarınıza göre sorular şekilleniyor. Sonra bölümüm ve maliye ile ilgili sorular soruldu. Birkaç tane de genel kültür. Malazgirt tarihi bana da soruldu. Cevaplayamadığım sorular olunca heyecanlanmanıza gerek yok bile dendi. İngilizce konusunda kısaca sohbet ettik, uzatmadılar ve teşekkür ettiler. 20 dk civarı sürdü. İşin özeti gönlünüzü ferah tutun, Allah muvaffak etsin.
Beyefendi 0
@Beyefendi 0
Beyefendi 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Bakanlığı aradım, telefonla bilgi veremiyoruz, şu anda elimizde bir tarih de yok zaten diye cevap verdiler.
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2021 (Aralık)
@dexter-0 Beni almadılar, onu biliyorum sadece
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021
@flu hocam illaki olacaktır. Onların haricinde bakacağımız kısımdan bahsediyorum. Ayrıca tahmin ediyorum sadece. Ticaret Bakanlığında uluslararası iktisat sorularının hep sorulmuş olması gibi.
-
@nonamemen youtube da bloomberg, economist, in sayfalarını izlemek, mahfi eğilmezin yazıları, bilindik ecnebi gazeteler oldukça fikir sahibi yapıyor hocam.
Beyefendi 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@umutlu-bekleyiş https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=2ae96eb9-239f-437b-8c95-de0493c010e4
Burada adaya ait bilgiler formu için tıklayınız yazıyor. -
RE: 2022 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@abcd1508 aday bilgi formu yükleyeceksiniz. İlanı okuyun başvurmadan
-
@jnturk bundan önceki 2 sınav da 17.00da bitmişti.
-
@nonamemen youtube da bloomberg, economist, in sayfalarını izlemek, mahfi eğilmezin yazıları, bilindik ecnebi gazeteler oldukça fikir sahibi yapıyor hocam.
-
@nonamemen konusunu hatırlamıyorum ama güncel meselelerle ilgili bişeydi. İlla ki aklına bişeyler gelir hocam. Amaç zaten İngilizce bilgisini ölçmek. Günceli takip etmekte de fayda var elbette.
-
@dumspirospero Ben kısacık bir kompozisyon yazarak kalmıştım mülakata. Diğer yerlerden kurtarmıştım.
-
@dumspirospero Evet İngilizce kompozisyon var, ayrıca çeviri de var.
-
@dexter-0 Beni almadılar, onu biliyorum sadece