TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. lamorant12
    L
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

lamorant12

@lamorant12

4
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

lamorant12 Takip etme Takip Et

lamorant12 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

Selam arkadaşlar Uzman Yardımcılığı için bilgi alabilirsiniz dedikleri numarayı aradım. Çok bilgi veremiyoruz dediler ancak şunları söylediler:

Tahmini mülakat süresi sizin durumunuza da bağlı ama 20 30 dakika arası düşünebilirsiniz dediler.

Mülakatın dili Türkçe ama adayın İngilizce yetkinliği varsa İngilizce sorular da sorulabilir adaya bağlı olarak dediler.

Hepimizin için hayırlısı olsun başarılar diliyorum herkese.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@oktaykdr bana bir iki dakika içinde otomatik yanıtlama şeklinde geldi hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@oktaykdr cok tesekkurler hayirlisi olsun hepimiz icin

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@sign-in bana da atabilir misiniz rica etsem

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

lamorant12 tarafından gönderilen son iletiler

@sign-in bana da atabilir misiniz rica etsem

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

almayacak olsa aranınca süreç devam ediyor demezlerdi yorulduk hepimiz bu belirsizlikten ama alım iptal olsa haberimiz olurdu

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@deneme123 komisyondan komisyona farklıydı bence 1. komisyondaydım ben 6 7 beyefendi vardı bazı komisyonalrda 3 4 kişi var demişti arkadaşlar

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12
      1. Komisyondaydim insaat muhendisligi mezunuyum teknik soru gelmedi. Genel olarak ayni arkadaslarin dedigi gibi neden vakifbank gibi subeye gondersek gider misin seklinde sorular geldi en gec 15dk sonra yeni adayi aliyorlar
        zaten hizli gerceklesiyor mulakatlar. Herkese basarilar hayirlisi olsun.
      KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@oktaykdr cok tesekkurler hayirlisi olsun hepimiz icin

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@oktaykdr cok tesekkurler bilgiler icin alaniniz neydi acaba ogrenebilir miyiz

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@mühendisbeyin sitede vakıfbankla ilgili bilgileri okuyorum özellikle hakkımızda bölümündekileri. Bir de potansiyel mülakat sorularına ne cavap verebilirim diye önceden kafamda tasarlayıp gideceğim sürprizle karşılaşmamak için

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

@oktaykdr bana bir iki dakika içinde otomatik yanıtlama şeklinde geldi hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

Selam arkadaşlar Uzman Yardımcılığı için bilgi alabilirsiniz dedikleri numarayı aradım. Çok bilgi veremiyoruz dediler ancak şunları söylediler:

Tahmini mülakat süresi sizin durumunuza da bağlı ama 20 30 dakika arası düşünebilirsiniz dediler.

Mülakatın dili Türkçe ama adayın İngilizce yetkinliği varsa İngilizce sorular da sorulabilir adaya bağlı olarak dediler.

Hepimizin için hayırlısı olsun başarılar diliyorum herkese.

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12

İnşaat mühendisi olup da herhangi bir pozisyona mülakata hak kazanan var mı arkadaşlar?

KPSS A içinde yayımlandı
      L
      lamorant12