TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. deneme123
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 9
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

deneme123

@deneme123

2
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    9
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

deneme123 Takip etme Takip Et

deneme123 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021

dün belgeleri gönderdim, otomatik onay maili de geldi. Bugün de "belgeleri göndermeniz gerektiğinizi hatırlatmak isteriz" mesajı geldi. Sanırım otomatik atılan toplu bir mesaj.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Uzman yardımcılığında referansları aranan oldu mu? Olduysa açıklanması yakındır diye düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

deneme123 tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar istanbul genel merkezi için ücreti tam olarak bilen var mi? 5100 tl brüte mesken tazminati dahil mi? Dahil değilse 5100 üstüne istanbul icin ne kadar ödeniyor?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Belgeleri teslim ederken sözleşme de imzalanıyor mu?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Ben de arandım, şartları söylemediler evet mi hayır mi diye sordular direkt.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Referansları aranan oldu mu? Referanslar aranmadan kimseyi çağıraraklarını düşünmüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Uzman yardımcılığında referansları aranan oldu mu? Olduysa açıklanması yakındır diye düşünüyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

BT alanından tercih yapmak isteyen oldu mu? Bir de merak ettiğim şey mülakattaki 4 kişi farklı departmanlardan mı geliyordu yoksa hepsi ik personeli miydi bilen var mı?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

dün belgeleri gönderdim, otomatik onay maili de geldi. Bugün de "belgeleri göndermeniz gerektiğinizi hatırlatmak isteriz" mesajı geldi. Sanırım otomatik atılan toplu bir mesaj.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

@muddei-hususi ben de aranmadım. Bildiğim kadarıyla yarın müfettiş yardımcısı mülakatları başlıyor. Hala ses çıkmaması tuhaf.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123

Uzman yardımcılığı için aranan oldu mu?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deneme123