Az önce üniversiteyi aradım ve gelişmeleri sordum. "Hafta sonuna doğru kontrol edebilirsiniz" diye bilgi verildi.
frankcastle tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@retro Hocam sıkıntı şu ki salı gün arayan arkadaşlara bugün açıklanacak dediler, bana hafta sonuna doğru takipte kalın dediler. Hiçbir bilgimiz yok deseler sıkıntı yok aslında
-
@muddei-hususi Evet hocam haklısınız. Vakıfbank için mülakat tarihi bekliyoruz şu an o da ayrı bir stres. Ha mülakat yapıldıktan sonra onun sonucunu beklemek daha da stresli olacaktır eminim.
-
@freetime Hocam beklemeye devam ediyoruz, belki geç saatlerde bile açıklanabilir
-
@extraordinary Ben Cuma diye anladım ama bir başkası Pazar diye anlayabilir. Yazar bunu okuyucunun yorumuna bırakmış
-
Uzman yardımcılarının şube içindeki görevleri nelerdir, şubede çalışan uzman yardımcıları için kariyer yolu açık mıdır? Bilen birileri kısaca bahsedebilir mi acaba?
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
@burkbayrak Yapılmadı hocam, tam kapanma bitmeden yapılmaz da muhtemelen.
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcısı, İç kontrolör, Uzman Yardımcısı İlanı 2021
HMUY kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. HMUY kazanıp, Vakıfbank mülakatından feragat edecek kaç kişi var acaba?
-
Halkbank ve Vakıfbank sınavlarını referans alınca sınavın bu hafta açıklaması sürpriz olmaz. Heyecanla bekliyorum...
-
@cgzm Vakıfbank 6 gibi, Halkbank da gece 1-2 gibi açıklamıştı hocam sonuçları. Belli bir saat dilimi yok maalesef.
frankcastle tarafından gönderilen son iletiler
-
@abcdefg Şube miydi genel müdürlük müydü acaba görev yeriniz?
-
@abcdefg Hocam siz Ziraat Bankası'nda mı çalışıyorsunuz?
-
@biberot Kazandığımız il dışına atanma durumunu ben de merak ettim hocam. Fakat tercih ettiğimiz il için değerlendirildi netlerimiz. O yüzden mümkün olduğunu sanmıyorum.
-
Uzman yardımcılarının şube içindeki görevleri nelerdir, şubede çalışan uzman yardımcıları için kariyer yolu açık mıdır? Bilen birileri kısaca bahsedebilir mi acaba?
-
Ziraat Katılım- Adana kazanan dostlarım yazabilir mi acaba?
-
@retro Hocam sıkıntı şu ki salı gün arayan arkadaşlara bugün açıklanacak dediler, bana hafta sonuna doğru takipte kalın dediler. Hiçbir bilgimiz yok deseler sıkıntı yok aslında
-
Bugün arayan oldu mu arkadaşlar, yeni bir bilgi var mı?
-
@extraordinary İnsan düşünmeden duramıyor gerçekten. Mecbur yazarın son cümlelerini tamamlamasını bekleyeceğiz
-
@extraordinary Ben Cuma diye anladım ama bir başkası Pazar diye anlayabilir. Yazar bunu okuyucunun yorumuna bırakmış