@gguness ben o kısmı biraz uzun tutmuşum o yüzden sıkıntı olmuş, kısaltınca düzeldi basvuru ekraninda. Formu indirince bende de yarim görünüyor ama sorun çıkacağını sanmıyorum.
nildesperandum
@nildesperandum
nildesperandum tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
nildesperandum tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@hasbayburtlu evet benim hatirladigim bu soru
-
@hasbayburtlu bu soruda organik kelimesi geciyor muydu? Bir soruda boyle bi ifade geciyordu sanki ama soruyu ya da şıklari hic hatirlayamadim.
-
@hasbayburtlu bu şıkları hatirladim ama bu sorunun şıkları miydi onu hatirlayamadim. Memuriyet bir kariyerdir vardi sanki şıklarda.
-
Hangisi Weber'in bürokasi anlayisina uymaz gibi bi soru vardi sanirim. Ben tam hatirlayamadim ama belki hatirlayan cikar
-
@gguness ben o kısmı biraz uzun tutmuşum o yüzden sıkıntı olmuş, kısaltınca düzeldi basvuru ekraninda. Formu indirince bende de yarim görünüyor ama sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
@theturinhorse hallettim şimdi, teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar merhaba,
Başvuruyu tamamladiktan sonra hes kodu, engel durumu ve başkanlıgımizda çalışma isteği kutucuklari boş görünüyor bende. Acaba sizde de öyle mi?