ankara dan bir arkadaşımla görüştüm yakın zamana kadar guy ilanı geleceğinden umutsuzdu ama şuan çok dile getirildiğini ve ilanın kpss den önce yüzde 80 geleceğini söyledi.Hatta bir duyumda var gib de çalışan bir arkadaşı ilanın 1 martta geleceğini söylemiş yani yarın.Kimseyi umutlandırmak veya hayal kırıklığına uğratma derdinde değilim ama içimde kalmasın diye yazayım dedim.
dextermorgan
@dextermorgan
dextermorgan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
yaşadığımız mağduriyetle ilgili BİMER e de yazdım isterseniz sizde direk kopyalayıp yazabilirsiniz
Ülkemizde son günlerde yaşanan elem olaylar ve akabinde ilan olunan 3+3 ay OHAL sonrasında kamuya personel alımının önce ertelenmesi yönünde ilgili bakanlıklar tarafından yapılan açıklamalar ve ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ilan ettiği kamu personel alımının dondurulması kararı, 2 yıldan 1 yıla çekilen 2016 yılı KPSS A Kadrosu puan türlerinin geçerliliğini olumsuz etkileyerek aldığımız yüksek puanları tabiri caizse geçersiz hale getirmiş, açık bir hak mağduriyeti yaratmıştır. Bu yıl içinde süregelen kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek belirsiz memur aday sayısı keza aynı şekilde 2017 de daha az personel alımı yapılacak yönündeki karar ve belirsiz sınav takvimleri özellikle benim de içinde bulunduğum İİBF mezunlarını tedirgin etmektedir. Hak ihlalinin önlenmesi açısından öncelikle 2016 KPSS A Kadrosu puan geçerliliğinin tekrardan 2 yıla çıkarılmasını ve İİBF mezunlarına ek kontenjan verilmesini ister, saygılarımla arz ederim. -
@Gonca gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım burada gelip falcı herşeyi bildi ay inanmıyoğğrum tavırların hoş değil
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@ali27 burada netlerini yazan toplasanız 25-30 kişi var niye böyle bir tavır alıyosun ? ben geçen sene p 35 den 88 puan aldım , bu sene de iktisat hariç üzerine koydum gayet normal netler bence . Evet süre sıkıntısı muhasebe de vardı bu yüzden 5 tane boş sorum var ama kalanlar 29 a 6 . Monografi bilen vmy için hazırlanan insanlar için bunlar zor değil
-
sabah arkadaşımla konuştum abisi istanbul da vergi müfettişi . 1100 kişinin sınavını föto hazırlamış ve bu üstatlar için mayıs ayında yeterlilik sınavı koymuşlar Sınavı geçenler 3 yıl daha yardımcı olacaklar ve tekrar müfettiş olacaklar.Sınava girmeleri bile yaftalanmaları anlamına geleceği için bu kişiler mahkemeye itiraz dilekçesi vermişler .Durum malasef böyle bu kadar karışıkken 2017 yılında vmy için herhangi bi alımın çok zor olduğunu söyledi.Elimizde sadece guy kaldı umarım en yakın zamanda ilan gelir
-
@vmy anladığım kadarıyla sınava girmeye niyetleri yok bu bile kendilerini ele vermek için yeterli . Toplu olarak ihraç ya da istifa gelebilir
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
p40 83.8 acaba sıralamaya girebilir miyim ?
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@gariban-guy torpil gibi mi mesela
-
RE: İSTANBUL GUY
@Memnun-Kaygısız ne saçmalıyorsun ya girdiğin sınavın değerlendirme kısmını bir kere oku öyle yaz burada , şehir efsanelerinden bahsetme
dextermorgan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
ankara tren garında inicem mülakat mithatpaşa yazıyor . Nasıl gidebilirim bilen arkadaşlar var mı ? kurumun adı tam olarak ne geçiyor haritalara yazmam acısından
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@paretowilfredo kurul kararı ile değişen sınav sonucu duydun mu peki hocam ?
-
RE: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
@gencburokrat dilekçe için yardım eder misin hocam nasıl yazıyoruz ilk defa göndericem
-
@paretowilfredo dilekçeyi nasıl yazıyoruz elden mi veriyoruz ? bu konuda yol gösterir misin
-
@paretowilfredo 2 senelik emeğimiz üstat . Gerçekten hak etmediğimi düşünsem peşine düşmicem
-
resmen hakkımız emeğimiz gasp ediliyor . Sınav komisyonunda kitabı önüne versen soruyu yazamıcak insanlar emeklerimizi çalıyolar . Yok mu hakkımızı arayabileceğimiz bi yer
-
itirazı nereye yapıyoruz dostlar ? 80-90 beklediğim hukuk 42 geliyor maliye 72 muhasebe 70
-
bugün de bitti sanırım . Şaka gibi gerçekten
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
başarılı yedek diyor sıra no 2 nedir ihtimal ? bilenler yazablir mi ilk mülakatım