@dumspirospero Hocam ben de aynı durumdayım. Aday numaramı bilmiyorum. Fakülteyi aradım açmadılar sonra tekrar arayacağım
elettronicaeng
@elettronicaeng
elettronicaeng tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@dumspirospero web sitesinde alım ilanının en altında link var docx formatında indirebilirsiniz.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@sadaretkethüdası Hocam doğrudur. Hukuk eğitimim yok benim mühendisim geçen seneki kpss ye hazırlanırken ki vatandaşlık dersinden hatırladığım kadarıyla biliyorum. Detayı varmış sorunun demekki.
-
@maybeoneday17 bende aynı şekilde hatırlıyorum. Mühendislik alanından girenler için soruları yapabilmek için bilgisayar mühendisliğini elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerini derece ile bitirmesi gerekliydi bence alan sorularını baya ayrıntılı sormuşlar. Gk gy fena değildi. Kvkk kanunu soruları da kolaydı.
elettronicaeng tarafından gönderilen son iletiler
-
@maybeoneday17 bende aynı şekilde hatırlıyorum. Mühendislik alanından girenler için soruları yapabilmek için bilgisayar mühendisliğini elektrik ve elektronik mühendisliği bölümlerini derece ile bitirmesi gerekliydi bence alan sorularını baya ayrıntılı sormuşlar. Gk gy fena değildi. Kvkk kanunu soruları da kolaydı.
-
@dumspirospero Hocam ben de aynı durumdayım. Aday numaramı bilmiyorum. Fakülteyi aradım açmadılar sonra tekrar arayacağım
-
@sadaretkethüdası Hocam doğrudur. Hukuk eğitimim yok benim mühendisim geçen seneki kpss ye hazırlanırken ki vatandaşlık dersinden hatırladığım kadarıyla biliyorum. Detayı varmış sorunun demekki.
-
@sadaretkethüdası Benim temel haklardan kastettiğim sadece kişisel haklar yanlış yazmışım mesajımda.
-
@sadaretkethüdası Hocam bu kadar ayrıntıya gerek yok ki. Benim bildiğim Anayasa Mahkemesine sadece temel hak ve özgürlüklerin ihlali konusunda bireysel başvuru yapılabilir. Soruda 3 şık temel hak ve özgürlükler ile ilgiliydi diğer 2 şık da sosyal ve ekonomik haklarla ilgili. Konut hakkı ve eğitim hakkı ikiside sosyal ve ekonomik hak. O zaman ikisi içinde başvurulamaz.
-
@muddei-hususi Yok hocam öyle düşünmeyin sınav gerçekten zordu. Beni kurtaran İngilizce oldu. Yoksa gk da çok yanlış hesapladım. 70 puanı geçen kişi sayısı kontenjanı doldurmayabilir.
-
Merhaba Arkadaşlar bende cevapları yeni kontrol ettim. Emin olamadığım soruları yanlış sayarak 76 doğru hesapladım. İnşallah emek veren herkes sınavı geçer.
-
@dumspirospero web sitesinde alım ilanının en altında link var docx formatında indirebilirsiniz.
-
RE: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@işsizmühendis Hocam kurumlar ilanda belirttiği kişi sayısını doldurmak zorunda değil diye biliyorum. Yani şimdi ilanda 7kişi alınacak denmiş , mülakata 8 kişi kalmış. 1 kişiyi eleyip diğerlerini alalım olmak zorunda değil diye biliyorum. Adamlar hiçkimseyi beğenmedik hiç kimseyi almıyoruz diyebilirler.