Meslek hakkında detaylı bilgisi olan var mı? (Maaşı, çalışma şartları vb. gibi) Guy ve Duy ile kıyaslama yaptığımıza hangisini seçmek daha mantıklı olur?
yusuf1625 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
yusuf1625 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021KPSS A içinde yayımlandı
Bir kişiden de yakın zamanda maaşların iyileştirildiğini duydum. Meslekten kimseyi tanımadığım için bu duyumu teyit edemedim.
-
@aşkar hocam önceki yorumlarda 7 bin küsür yazmış birisi. Yeterliği alınca mı o kadar artıyo
-
RE: İlbankKPSS A içinde yayımlandı
@çalışkanşirin Bu tarz sözleşmeli memurluklarda da pek işten çıkarılma olmuyor diye biliyorum
-
@bytul hocam her bölüm ayrı puan türüyle başvuru yaptığı için yüksek kapatır diye düşünüyorum. Ama birçok kurumun mülakatının açıklanması bizim lehimize
-
@onuraltan hocam merhaba ilbank yönetim personeli kadrosuyla alakalı pek bir bilgim yok. Guy ile aynı şehir için tercih yaptım. Size göre hangi kadro daha iyi? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
-
Meslek hakkında detaylı bilgisi olan var mı? (Maaşı, çalışma şartları vb. gibi) Guy ve Duy ile kıyaslama yaptığımıza hangisini seçmek daha mantıklı olur?