@formidable çok sağolun hocam
çalışkanşirin
@çalışkanşirin
çalışkanşirin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@blcmert, içinde söyledi: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@duha evet hocam haklısınız. Bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde
Aynen öyle ben de düzceye giremedim 89.1 ile çok istediğim bir kurumdu bakalım ne olacak
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@onuktekin Hocam Bartın Ulus luyum daha doğrusu ulusun bir köyündenim Ama uzun zamandır Ankara da yaşıyorum büyükşehirde yaşadıysanız zor gelebilir küçük biryerdir( ilandaki çoğu ilçe gibi) , merkeze biraz uzaktır internetten bakmışsınızdır kurucaşile de öyle Amasra diğerlerine göre daha büyüktür kışın sessiz boş olur yazın dolar, bence güzel şehir yeşildir dediğiniz gibi bir sorun kiralık ev amasra da bulunurda diğerleri için malesef zor ben de tercihimi Bartın yönünde kullandım (puan belirtmiyorum) hayırlısı olsun hepimize
-
@çalışkanşirin ilçe nüfuslarına bakabilirdiniz bu arada ilçe merkez nüfuslarını genelde köy divan yerleşimi vardır amasra hariç ilçeleri küçükdür çok
-
@onuktekin bu arada bartın baya küçük ilçelerini siz düşünün hocam
artısı doğası bir de deniz ama ulus da yok malesef ,eksisi göreceli ; ulaşım sıkıntılı dağlık , ihtiyaçlarını ilçede bulamassın (kıyafet vs,var ama var denemez birtek bartın merkezde bilindik marka lc var ) yönlendirme yapmadan konuşmaya çalışıyorum, hayırlısı olsun
-
@düdüklütencere2
bazı ilçeler 3 4 bin nüfuslu( merkezleri)
-
@yelloww umarım biri hayırlısı ile olur hocam , cidden öyle. O kadar bekleyip hayalmkurup olumsuz olması insanı yıkan bu...
-
@norm nelere bakıyorlarda bu kadar uzun sürüyor anlamadım. Mecliste kanunlaşan şey neydi üst düzey memurluğa yapılmıyor mu müfettiş yard. Kontrolör denetçi vs. Bir arkadaş diyor yapılmıyor biri diyor yapılıyor kafam karıştı
Kanun metninden anladığım olmayacak şeklinde , bakalım umarım en geç haftaya açıklanır
-
RE: İlbank
Hocam ayrı bir başlık vardı, oradan yazarsanız daha iyi olur
. Nereden öğrendiniz bilmiyorum ama mantıken de öyle olur sanırım ama Ankara gelmez korkusunda diğer illeri değerlendireceğim mecbur girdiğim ilde oralı yoksa bir dezavantaj olmaz sanırım
-
RE: İlbank
@onuraltan bakalım mülakata kalacaklar arasında o ilden olacak mı o da var olursa avantaj sağlar baya:)
çalışkanşirin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI Alımı 2021
@lion benim de tüm puan türleri gözükmüyordu düşük puanla başvurdum yanlışlıkla düzeltirler mi ararsam p44 gözükmüyordu
-
Sorum biraz garip olacak ama ilçe tercihimizde değişiklik yapabilir miyiz, yapan oldu mu? Öne yazdığım ilçede hiç ev olmamasından dolayı soruyorum.
-
@mreus77 tahmin değil doğrusu hocam, dayanak kanun metni direkt
-
Bartın kazananlar var mı?
-
@maybe_oneday , Bartını kazanan arkadaşlar var mı? , hocam bir de mesajlara bakabilir misiniz
-
Kesinlikle hocaö listeler hazır açıklanacak yok bugün yok yarın vs diye diye umut doldu insanlara (bana da) çalışamadık artık belli oldu. Üstüme vazife değil ama artık guy mülakatı olan ona kpss ye odaklanacak kpss ye odaklanmalı sonra pişman oluyır insan. Fazla düşününce de akıl ermiyor bu işlere mantıken olmuyor çünkü
-
RE: 2020 Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
Ben de dönem karını atacaktım ,hatta dönem sonunda çekleri senetlere de atacaktım(özün önceliği gereği)dedim neyse ilhan kılıç monografide hiş atılmamış
-
Zaten hizmet satış maliyeti ile stmm soruda belirtilmiyordu o yüzden mamül maliyeti
-
@crazy-lawyer989 benimde muhasebe muhteşemdi , hukuk eh işte