@sagropa ben 2017de uzm yrd için girdim. Açıkçası olmadı o yüzden şunu yapın bunu yapın demek istemiyorum. Benim de ilk mülakatım Halkbank uzm yrd idi. Çoook heyecanlıydım işin diğer tarafı 5. 6. mülakatına giren de heyecanlıydı. Ortam çok güzeldi çünkü. Mülakatta çok belli ettim. Yukarıda yazmıştım. Çok ayrıntı yazamıyorum hatırlamıyorum ama kendinize güvenerek girin heyecan olacak normal onu baskılamak veya kırmak çok önemli. Ben 5. mülakatıma gireceğim hayırlısıyla hala zorlanıyorum. Bu arada şöyle bilgi de vereyim mezun olup girenler veya kpss ile ilgili beklentisi yüksek olmayanları almak istiyor olabilirler. Sebebi de herhangi başka alımlarda kendi personellerini kaybetmek istemedikleri için. Bana guy için başvuru puanımı sormuşlardı. Herkese sorulmamıştı ama soruluyordu. Neye işaret bilemiyorum. Puanı yüksek olup mülakatı geçen de vardı elenen de vardı. Bu yüzden kesin genelleme mümkün değil. extra soru olursa özelden sorabilirsiniz gün içinde yazar dönerim ama bu sitede geçmiş başlıkları aratırsanız orada çok paylaşım olmuştu, faydalabilirsiniz. Herkese başarılar dilerim. İnşallah son mülakatımız olur.
formidable tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
- mülakatımda oldu. İlk mülakatım Halkbank uzman yrd içindi ama olmamıştı. Çok üzülsem de zorlansam da devam etmekten başka çarem yoktu. Sonunda elendigim yerden tekrar kapı açıldı bana. Başkalarına ise benden önce kapılar açılmaya başlamıştı. Daha da devamı gelecektir. O zaman elenen müfettiş yrd oldu, en iyi kurumlarda uzman yrd oldu. Eğer bu ilk olumsuz sonuçsa sakın ama sakın bırakmayın. Bileğinin hakkıyla da oluyor. Bu benim en büyük cevabım. Ben sadece mülakatı geçmedim. Huzurla yastığa baş koyma hakkını da kazandım. Hak eden herkes zamanı gelince inşallah kazanacak.
-
RE: 2020 KPSS GK - GY SORU VE CEVAPLARI (LİSANS)
Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukların 'kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmalarının getirdiği konfor ve iktidara' şiddetle karşısınız ama..
#kpss2020Twitter'da yazılmış bu.
Bu soruya bağlı 3 soru vardı. Birini boş bıraktım şıklar çok yakın geldi. Hatırlayan var mı cevapları?
-
@reagan hocam bin almıştı alan kişi caydığı için hem kendine verileni hem de caydığı için vermesi gerekeni verdiği için iki bin TL olarak işaretledim. Başta bin TL söz konusu iki bin değil.
-
Uzman yrd için 2017de girmiştim. Öncelikle grup mülakatı vardı. 4-5 olay okunuyor not alınıyor sonra 5 kişi aramızda olayları tek tek tartıştık. Bireyselde şans işi. Alandan soru gelebilir gündemden her yerden tamamen seninle alakalı komisyonun aldığı izlenimle biraz devam ediyor. Çok heyecanlandığım için komisyonun beni çözerek sorular sorduğunu düşünüyorum. Neticede olmadı o yüzden şu bu tavsiyesi benden çıkmaz. Ama rahat insanlar istiyorlar. Kazananlarda onu görmüştüm. Kendine güven öncelikli olarak hareketlere de bakıyorlardır. Ben de iç konrolörlük tecrübesi olanlardan ne kadar farklı bir süreç öğrenmek isterim. Bir müfettiş adayı mülakatı gibi bizi de çok zorlayacaklar mı? Ne yapmalıyız?
-
@Blueberry ön mülakat nasıl hiç bilmiyorum tecrübem olmadı. Halkbank ilk gün grup mülakatı yapıyordu, hemen sonraki gün ise bireysel mülakat yani komisyon karşısında mülakat oluyor. Yukarıda yazmıştım. 2 gün süren bir süreç. Salgın sebebi ile grup mülakatı olur mu bilmiyorum ama bireysel mülakat kesin.
-
RE: 2020 KPSS A MUHASEBE SORULARI VE CEVAPLARI
@gencbiraday ben eminim dediğiniz şekilde en doğru tanım oydu
-
@yolosapiens hocam son kez yazıyorum bir daha da size özellikle bu konu için bir şey yazmamaya çalışacağım. Bu sınav ales değildi. Ama nedense ales gibi hızlı olan kazanır muhabbeti oldu. Hadi bunu geçelim sınav zor veya kolaydı demeden eğer %50 barajı varsa sürenin makul olması istenirdi. Çünkü baraj koyulmuş zaten yapamayan ayırt edilecekken neden süreden kısmayı mülakat için gereken kişileri baraj düşürme veya taban puanı düşürme olayına girme pahasına uygun görmüşler anlayamıyorum. Ona yönelik bir şeyler yazıyoruz. Görüşler kişisel. Kuruma yazılı sözlü hiçbir itiraz veya şikayetim yok. Kendinize göre yorumluyorsunuz. Ama bunu cevap olarak yazıyorsunuz bu yüzden devamı geliyor. Sizin görüşünüze göre de ne olursa olsun sınav şartları değiştirilmemeli. Katılmasam da saygı duyarım.
-
RE: 2020 KPSS A Grubu Hukuk Soruları ve Cevapları
@Gülbeşeker sonradan ifa imkansizligi sonlandırmiyor. Ben de bunu işaretledim. Soruda borcu sona erdirenleri sorarak aynı zamanda buna borç ilişkisini sona erdireni de dahil etti.
formidable tarafından gönderilen son iletiler
-
@erasmussen hiç bilmiyorum açıkçası. Ama aranan bir kişiyi duydum. Sanırım iç kontrolörluk için arandi. Ben telefonu sessizde tutan biri olarak çoğu çağrıları kaciririm. Bu sebeple yazmak istedim. Umutlandirmak gibi olmasın da inşallah tek tek boş kalan yerler için aranır arkadaslar.
-
@mulkiyelii hayır benim tanıdığım yok. Grup kurulmuş oradan biri aranarak çağrılmış.
-
Bazı kişiler yedek olarak aranmış çok bilgim yok bu konuda ama telefon çağrılarına dikkat edin. Inşallah iş başı yapmayan her kişi için yedekler aranir.
-
@miamia evrak teslimini nereye yapmayı düşünüyorsunuz
-
@başarısız hocam sürekli kullandığım için gözlüklü çektirdim öncelikle ama gözlüksüz de çektirdim ne olur ne olmaz diye
-
Gözlük takan arkadaşlar biometrik fotonuzu gözlükle mi cektirdiniz? Ölçü ve poz standardı dışında sorun edilebilir mi sizce
-
@çivitmavisi anladım hocam bilen biri olursa belki yazar öğreniriz
-
@çivitmavisi tam anlamadım hocam. Yedek belirlenip belirlenmedigini hiç bilmiyorum inşallah belirlenmiştir
-
@pisagor 200 uzm yrd,35 iç kontrolor yrd fakat müfettişlik,iç kontrolörluk için girip uzmanlık için teklif alan var. Belki bir kısım yüksek olabilir diye düşünüyorum.
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar 2018 basimli guy dguy çıkmış soru kitabı var elimde. Çözdum karalama da var ama geri dönüşüme vermeden önce almak isteyen olur belki diye buraya yazmak istedim,isteyen olursa özelden mesaj yazabilir. Dolap uygulaması kullanan varsa eğer kargo ücretsiz 10 tl olacak şekilde oraya koyabilirim (10 tl dolap ürün fiyatı olarak en düşük belirlenen tutardir malesef) + başka kitaplar da var onları da eklerim. Ocak 2019 basım 4t maliye konu anlatım(tvs vergi hukuku yok), 2017 Murat yayınları maliye konu anlatım, pegem 2017ye kadar çıkmış kpssA soruları, 2020 pegem alan deneme(bu hiç çözülmedi) .