Merhaba, bankada çalışmakta olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Lisans ve yüksek lisans mezunu çalışanlar arasında fark var mıdır maaş vs.? Dil tazminatı alma imkanımız nedir?
T
thejoker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
thejoker tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@potele sunum mu ? Bu nasıl bir mülakat acaba 5 dklık sunum mu olurmuş herkesin bölümü farklı kendi bölümümüzle mi ilgili bankacılıkla mı ilgili yapıcaz keza bankacılığı ne kadar tanıyoruz ki. Kafamda deli sorular girmeden yıldım
-
Sanırım hafta sonu için eğitim planlanmadı yoksa en azından birimize mail gelirdi diye düşünüyorum.
-
Ziraat bankası uzmanlık için bana da mail gelmedi henüz 23 haziran mülakat tarihim. Gelir illaki diye düşünüyorum ben de.
-
Merhaba, bankada çalışmakta olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Lisans ve yüksek lisans mezunu çalışanlar arasında fark var mıdır maaş vs.? Dil tazminatı alma imkanımız nedir?