@bürokrat711 teşekkür ediyorum kardeşim
kaymakamlık1
@kaymakamlık1
kaymakamlık1 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
-
Her şey kısmet. Biz olmasak da inşallah bu makamlara bizden daha iyi ve gerçekten işin liyakatine sahip insanlar gelir. Çünkü gerçekten ülkemizin başarılı, dürüst ve donanımlı idarecilere ihtiyacı var. Allah devletimizi, milletimizi ilelebet baki eylesin.
-
@bürokrat711 inan geçen yıl kaç net yaptığımı net olarak hatırlamıyorum. Sınavdan sonra pek öyle yoğun olarak takip de etmedim hangisi doğru hangisi yanlış diye. Ama 78,40 puan gelmişti.
-
@president06 yanlış hatırlamıyorsam sıralamam 260 civarıydı
-
@davidricardo evet aynen böyle oldu. 78 puanla 267 sırasındaydım diye hatırlıyorum.
kaymakamlık1 tarafından gönderilen son iletiler
-
@davidricardo evet aynen böyle oldu. 78 puanla 267 sırasındaydım diye hatırlıyorum.
-
@president06 yanlış hatırlamıyorsam sıralamam 260 civarıydı
-
@kamikaze teşekkür ediyorum kıymetli kardeşim. Haklısın. Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
-
@bürokrat711 bu sınava son giriş hakkımı kullanıyorum. Bir daha kısmet olmayacak maalesef.
-
Arkadaşlar mülakat tecrübesi olan arkadaşlardan özellikle yanıt istirham ediyorum. Ben kamu sektöründe yaklaşık 17 yıldır memur olarak görev yapıyorum. Son 5 yılını idareci olarak görev yapıyorum. Bunun mülakatta göz önüne alınıp alınmadığı konusundaki değerli görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
-
@bürokrat711 inan geçen yıl kaç net yaptığımı net olarak hatırlamıyorum. Sınavdan sonra pek öyle yoğun olarak takip de etmedim hangisi doğru hangisi yanlış diye. Ama 78,40 puan gelmişti.
-
Her şey kısmet. Biz olmasak da inşallah bu makamlara bizden daha iyi ve gerçekten işin liyakatine sahip insanlar gelir. Çünkü gerçekten ülkemizin başarılı, dürüst ve donanımlı idarecilere ihtiyacı var. Allah devletimizi, milletimizi ilelebet baki eylesin.
-
bence hepsini yanlış kabul etme, muhakkak puan verilir. Ben geçen yıl da bu sınav girdim. Sınavdan sonra 75 civarı bekliyordum.78,40 puan geldi ve çok az bir puanla mülakata giremedim.
-
forumda da dikkat ettim, bazı arkadaşlar maarif kelimesinin yanına parantez içinde eğitim i de yazmış.Sonuçta bu kongre ile eğitime ne kadar önem verildiği gösterilmiş oluyor.
-
@miatty bence yazdığın cevap doğrudur kardeşim. Yani içerik yerine işin biçim kısmına bu kadar titizlikle bağlı kalacaklarını zannetmiyorum. Sonuçta bu sınavda amaç bilgi ölçmek değil midir.