Arkadaşlar merhaba.
Biliyorum hepimiz "duyum" denen illetten bıktık. Ancak dün akşam Bakanımızın Trabzon Günleri etkinliğine katılacağını , açılışa katılabilecek arkadaşların Bakanımızdan bilgi alabilirlerse çok sevineceğimizi ilettik.
3 forum üyesi arkadaşımızın Bakanımıza sonuçlarla ilgili soru sordukları ve cevabı da buraya yazdıklarını görüyorum. O arkadaşlara hiçbir söz söylemeden şunları ekleyeceğim ;
Bugün ben de oradaydım.
Şimdiye kadar ki "duyum" enflasyonundan sizleri kurtarıp "bilgi" vereceğim. Orada müsait bir anını denk getirip sorduğum kaynağımın sağlamlığı hususunda bana güvenmenizi istirham ediyorum.
Bana söylenen birinci ağızdan bilgi şudur; "Sonuçlarınızı bir hafta içerisinde açıklayacağız, hatta bu haftasonu bile olabilir."
Duyumlardan bıkmış bunalmış bir kardeşiniz olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşma gereği duydum.
Bekleyip göreceğiz.
Allah cc hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

president06
@president06
president06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Sabır, incecik sırat;
Murat içinde murat.
Sabır Hakk'a tevekkül.
Sabır Hakk'a itimat.
NFK -
@paretowilfredo Ve Aleykümselam. İlan müjdesini siz vermiştiniz, sonuç müjdesi de sizdendir inşallah kardeşim.
Rabbim hakkımızda hayırlısı ise bu güzel mesleği nasip etsin.
Hayırlı Cumalar -
@Antimülakat 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Arkadaşlar meslekle ilgili tanıtım yazımızı okuyabilirsiniz, süreci de anlatmıştık. https://www.tercihiniyap.net/meslek/kaymakamlik-nedir-basvuru-sartlari-nelerdi
1- Kaymakamlık mesleğine vhki kadar yer ayırmamışsınız.
2- Konu başlığında yer alan soruların tamamının cevabı yok açıklamalarda.
3- Bilgiler güncel değil. (Sınav ücreti vs)Foruma verdiğiniz emek için teşekkürler. Biz sizlere değer veriyoruz, inşallah yapıcı eleştirimi hoş karşılarsınız.
president06 tarafından gönderilen son iletiler
-
.................................
-
@vilayet hayır bakan beye diğer arkadaşlar sormuşlar.
-
@Kaya87 benimki duyum değil bilgi kardeşim. birinden duymadım bizzat sordum.
-
Arkadaşlar merhaba.
Biliyorum hepimiz "duyum" denen illetten bıktık. Ancak dün akşam Bakanımızın Trabzon Günleri etkinliğine katılacağını , açılışa katılabilecek arkadaşların Bakanımızdan bilgi alabilirlerse çok sevineceğimizi ilettik.
3 forum üyesi arkadaşımızın Bakanımıza sonuçlarla ilgili soru sordukları ve cevabı da buraya yazdıklarını görüyorum. O arkadaşlara hiçbir söz söylemeden şunları ekleyeceğim ;
Bugün ben de oradaydım.
Şimdiye kadar ki "duyum" enflasyonundan sizleri kurtarıp "bilgi" vereceğim. Orada müsait bir anını denk getirip sorduğum kaynağımın sağlamlığı hususunda bana güvenmenizi istirham ediyorum.
Bana söylenen birinci ağızdan bilgi şudur; "Sonuçlarınızı bir hafta içerisinde açıklayacağız, hatta bu haftasonu bile olabilir."
Duyumlardan bıkmış bunalmış bir kardeşiniz olarak bu bilgiyi sizlerle paylaşma gereği duydum.
Bekleyip göreceğiz.
Allah cc hakkımızda hayırlısını nasip etsin. -
Trabzon Günleri açılışına Gençlik ve Spor Bakanı ile İçişleri Bakanının katılacağı kesinleşti, gündem başlıkları haberinde gördüm arkadaşlar. Saat 11:00 AKM
-
Yarın Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Trabzon Günleri açılışı var 11:00de. Bakanımız kesin katılır bu açılışa.
-
Memurlarla ilgili site haberimizi yapmış.
-
@paretowilfredo Ve Aleykümselam. İlan müjdesini siz vermiştiniz, sonuç müjdesi de sizdendir inşallah kardeşim.
Rabbim hakkımızda hayırlısı ise bu güzel mesleği nasip etsin.
Hayırlı Cumalar