@mr08 inanmayin arkadasa kendi gece 1 e kadar bekleyin dedi. Bu hafta icin de aciklancak diyodu bugun de bi sorun diyor arkadaslara. Kendi duyum paylasanlar demedigini birakmiyordu cikmayinca.
Kaya87
@Kaya87
.........
Kaya87 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar gecen sene de mart nisan en gec mayis dendi eylulde yapildi. Artik disardan alimlarin yapilacagi bir meslek icin 6ayda bir sinav yapmaz devlet.
-
Gercekten bakanligi daha iyi anliyorum geciktirilmesi konusunda boyle arkadaslari ayiklamak vakit aliyordur dogal olarak
-
Bu sinava biz emek verdik sosyalligimizi kenara koyup bayram seyran gece gunduz demeden calistik kimsenin bizim uzerimizden populer olma cabasina ve moralimizi bozmasina firsat vermeyelim. Sinava biz girdik ne kadar zor veya tuhaf oldugunu en iyi biz biliriz ve yorumunu yapmak bize duser. Yaptigimiz istatistigi ne kadar genisletirsek daha gercekci olacaktir. Emegi olan arkadaslardan Allah razi olsun.
-
Kaymakamlik gibi elit bir sinavi kazanmis belli bi yasa gelmis bireyler gibi davranamayanlar var maalesef.
-
@paretowilfredo estgfurullah bunca emegin caban yeter.Allah razi olsun olabilir bu tarz yorumlar. Seni de rahatsiz etmek istemezdik ama yaziyoruzki gorunce firsatin olunca bize donus yaprsin diye hakkini helal et isinin arasinda rahasiz etmek istemeyiz anlarsin sen de bizi.
-
Sorulan soruyla verilen cevap tutarli olsun ya da olmasin belki gecistirdi sayin bakan ama direk bakan beyin agzindan duyulan en net cevap ve arkadaslarimiz 400 kisi icin fedakarlik yapip emek verdiler saygi duymak ve tesekkur etmek lazim.
-
Mart nisan diye duyumlar oluyor basliyorsunuz calismaya. Sonra bakiyorsunki hic ses yok ilan kirintisi bile yok. Artik yorulup birakiyorsunuz calistiklariniz da boşa gidiyor. Tam sinav psikolojisinden uzaklasip tatil plani yaparken ilan geliyor ve alt üst oluyorsunuz.
-
Kisilerin hayalleriyle umutlariyla dalga gecmem asla. Cunku en kirilgan yanlaridir ayni benim oldugu gibi. Hayalim umudum hedefim kaymakamlik meslegi. Insallah haketmisimdir ve Rabbim nasip eder hayirlisiyla.
Kaya87 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@aleovera haklisin yaptigi gercekten terbiyesizlik edepsizlik
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@vaveyla, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
2018 de ki sınav sorularını isteyen bazı arkadaşlar vardı buraya bırakıyorum. Kusura bakmayın sorular karışık
Yapmayin böyle şeyleri ama.
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@xxhamyel kendi fikrini söylemissin eyvallah. Ancak illa fikrini kabul ettirmeye calisma ve bu meslegi maas gibi basit bir seviyeye indirgeme lutfen. Ben zaten bahsettigin maasi alan bir kamu gorevlisiyim. Ama bu meslek icin umutla heyecanla bekliyorum. Bize, emeklerimize ve hayallerimize saygi duy lutfen.
-
Size istediginiz kaliteli ortami saglayayim efendiler. Ben cekileyim. Basini agrittigim arkadaslar kusura bakmasin. Benden bu kadar. Arkadaslar böyle istedi.
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 kardeşim ipe sapa gelmez yazını gülerek okudum Yani benim hiç işim gücüm yok sana ortam beni kabullensin diye ugraşacam herkes benim söylediklerime biat etsin falan filan pes doğrusu Kardeşim bana ne sanal manal ortam benim için gerçek hayat önemli her şey sanaldan manaldan ibaret değil. Yani ben onu büyük bir latifede bulunarak yazdim
Tam sizlik yazmisim o zaman.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 Şuan forumun kalitesini daha iyi anladım yazılanları okuyunca.Daha önce başka platformlarda gereksiz ilgi,değer,tevazu gören aşırıların hemen farkedilip uyarılması ve gerektiği tepkiyi almış olması ....
Iyi bir sey mi dediniz yoksa ignelediniz mi? Artik oyle bir hale girdim ki soylenenlerin altinda bir sey arar oldum.
-
@makif34 arkadas simdiye kadar kendini ispat etmek kabullendirmek icin gencligini harcamis ama kimse de istedigi ilgiyi statuyu vermemis onun sıkıntısını cekiyor. Hepimiz ona biat edelim o ne derse dogrudur diyelim diye bekliyor ama burasi onun istedigi gibi bir platform degil. Birakalim icini doksun bir faydamiz olur kendisine