2018 Kaymakamlık sınavı : 2 Eylül
Kontenjan : 100
Sınav Test usulü olacak.Allah yar ve yardımcımız olsun .
mia105 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Beyler cidden kasım aralık konuşuldu kaymakamadaylıgıda biliyor bunu ama değişmeyecek demekki bir an için ölüp ölüp dirildik varsa kusrumuz affola ..
-
Yarın ilan bakanlık sitesinden yayınlanacak arkadaşlar.. tekrar kısa çaplı kriz için affınıza sığınıyorum denileni paylaştık..Allaha emanet olun başarılar diliyorum ..
-
@amirim kardeşimizin dediği gibi sınav eylül de ve 100 kişi sayı
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Duyumlarla beraber heycanla geçireceğimiz ve sonuçları göreceğimiz ocak ayına girdik,Rabbim hayırlısını nasip etsin ..
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Çalıştık sınava girdik ve elimizden geleni yaptık.Yapabileceğimiz soruları yapamadık ya da zor soruları yaptık.Ama en nihayetinde nasibimizde ne var ise o kadar doğru yaptık.Açıklanan sonuçlarda yazan sıralamalarda Allahın bize nasip ettiği sıralamalar olacak.Böyle düşünüp artık kendinizi rahatlatın kardeşlerim.Çok az kaldı ..
-
Kazanan bütün kardeşlerimin alnından öpüyorum helali hoş olsun hiçbir sıkıntı yok.Ama bu cevaplarla benim kazanamam mücize arkadaşalar ondan dolayu itiraz edip sonucunu paylaşacağım inşaallah.
-
Büyük hafta başladı,Rabbim güzel sonuçlarla bu haftayı bitirmeyi nasip etsin.
-
Şuan Ösym ile tarih için görüşülüyor.durum ve ya tarih 2-3 hafta içinde belli olacaktır.
mia105 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@istihbarat_mia ösym zaten yoğun olduğu için 9 kasımı önerdi bakanlığa geçen hafta.
-
@Balakhan bakanlık ile ösym yalandan mı görüşme yaptı yani bilmesem tamam diyeceğimde
-
Balakhan denen şahısa çok takılmayın sözde bu sene kaymakam alımı olmayacak sınav yok diyordu ama sınavın olacağı çok net.
-
Bakan bey 5 dakika önce fotoğraf paylaşmış makamından anlaşılan bugün makamındaydı belkide hala makamında..
-
Duyumlarla beraber heycanla geçireceğimiz ve sonuçları göreceğimiz ocak ayına girdik,Rabbim hayırlısını nasip etsin ..