Günlük 4 saat uyku dört tarafı duyumlarla çevrili biliyoruz yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis @AhmetDeniz-0
kurpagirbanzarşi
Yasaklı
kurpagirbanzarşi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mulazim kaç gündür bekledik sabrettik böyle duyumu olan keşke hiç söylemese bilmem 73 > x falan ne ise paylaş yok paylaşmayacaksanız hiç ortaya atmayın, 70 üzeri şansı var deyince 71 yapan adam haklı olarak lan acaba giret miyim mülakata diyecek sonuç gelecek ki kaybetmiş vebalden kaçarken gerçekten vebale girmek bu işte
-
@mülki hocam sizin analizlerinize fazlasıyla güveniyorum sonuç ne olur bilemem fakat bence yanlış düşündüğünüz bir noktayı dile getirmek istiyorum, burada yazılan bazı puanların şişirilmiş olduğunu düşünmekteyim, ilk girdiğim zamanlar hesapladığım ve açıklanan net farkını tam idrak edememiştim bu yüzden sonuç açıklanınca nerede hata yaptım falan diye düşünürdüm, bazı arkadaşların net ve doğru olayını birbirine karıştırdığını ve yanlışı doğru hatırladığını düşünüyorum, forumdan kimseye sözüm yok yakın çevremde ve puanını buraya yazdıranlardan bahsedebilirim. Aynı şekilde telegram anketine 75+ puan yazdırıp kaç yanlış kaç doğruyu götürür diyenlere bile denk geldik yani ez cümle barajı düşürücü birden fazla etken var katılımcı nispeten daha az, ve bazı arkadaşlarımın yanıldığını düşünüyorum hesaplama konusunda, böyle düşünen tek ben değilim çok fazla sınava giren ve mülakat gören bazı arkadaşlarımda bu sınavın 71 72 bandında kapatacağı görüşünde, burada fazladan puan yazdıranların niyetinin pek iyi olmadığı ortada ve hatta bahsine girebilirim ki burada hiç sınava girmeyip puan yazdıran bile vardır. Ayrıca telegram anketlerinde 70 altı alan o kadar fazla kişi var ki buraya yazmamışlar bile, sizede kolay gelsin çok fazla emek veriyorsunuz @mülki hocam emeğinize sağlık 70 altının çok fazla olduğunu ve bunun tabanı ziyadesiyle etkileyeceğini düşünüyorum tabanın 74 puan falan olması bu sınav için hayal olduğunu ve matematiksel analize zıt olduğunu düşünüyorum saygılar sevgiler.
-
@siyahadam lütfen tam olarak aldığınız duyumu ifade eder misiniz ya da en azından 74 altı dediniz ve kaç puan altı olan dostlarımız bir sonraki sınava odaklansın boşa ümitlenmesin? İnanin bu belirsizlik ve stres sizin duyumunuzun yanlış çıkmasından daha yıkıcı bir hâl almış durumda, duyumda yanılırsanız benden yana helâl olsun
-
artık duyumu olan kendisine saklasın arkadaşın dediği gibi pestili çıktı duyumun, 20 gün beklemişim erken açıklanmazsa 10 gün daha beklerim, zaten duyum aldım diyen olmasa insanlar sakince bekliyor ne zaman ki bir duyum geliyor insanların stresi ve telaşı başlıyor en iyisi duyan duyduğunu kendine saklasın bu hafta içi muhtemelen açıklanır zaten, 73 altı dostlarımızın daha fazla günleri zehir olmasın..
-
Sınırda olan arkadaşlar sadecece sabırla beklesinler ben sınavdan çıktıktan sonra 80 vs beklerken kitapçık yayınlandı her gün daha fazla yanlışım çıkmaya başladı 74.25 hesapladım sonunda, insan yanlışı bile doğru sayıyor özellikle Türkçe soruları en çok yanılgıya düştüğümüz noktalardan birisi olabiliyor şuan bile baksak +1 yanlış bulma şansımız yüksek belkide zihnimizin bize bir oyunudur fakat tecrübeyle sabittir ki her sene hesaplanandan fazla yanlışın olduğu hem kendim hem yakın çevremde olmuştur. Beklemek çok zor ama ne yapalım..
-
72.75 diyorum ve iyi bir örneklem sayısına ulaşınca paylaşmış olduğunuz videodaki gibi bir ortalama alırsanız aşağı yukarı benzer bir tabanı yakalayacağınızı düşünüyorum hocam kolay gelsin @Ömermuhtar
-
74.25 hesapladım ama sanırım 73 gelebilir artık umudum kalmadı 73 ile kaybettim sayıyorum, kime inanacağını şaşırıyor insan ve küçük tahminler bence bizleri hayal dünyasına sokuyor muhtemelen küsurat ile kaybedeceğim hiç umut etmeye gerek duymuyorum zira daha fazla üzülebilirim, mülakata gidecek arkadaşlara şimdiden başarılar..
-
Arkadaşlar herkese merhabalar iyi çalışmalar, kaymakamlık sınavında her sene uç sorular adaylara yöneltiliyor ve bu yüzden bazı adaylar ben dahil olmak üzere sınava daha detaylı çalışıyor ve sorulan uç soruları yakalamayı sırf daha detaylı çalıştığı için başarıyor. Ancak ne yazık ki sınavda standart sapma olmaması bilen ile bilmeyeni ayırmanın önünde en büyük engel, hepimizin zort şartlar altında hazırlandığı bu sınavda çok kalitesiz seviyeyi belirmekle alakası olmayan sorularla muhattap oluyoruz ve çalışmanın karşılığını aldığımızı düşünmüyorum bu işin birinci boyutu, her sene mutlaka bir soru iptali ya da itiraz süreci oluyor, ögrenci 1 senesini veriyor hazırlığını yapıyor ama iptal edilmesi belkide ufak puanlarla liste dışı olmasına yol açıyor sınavın hazırlık sürecinde özensizlik ve dikkatsizlik eksikliği var, ayrıca sınavların açıklanma sürecine bakacak olursak uzun bir süre bizi bekletiyor ve bu sürede insanların stres ve kaygılarından dolayı eli hiçbirşeye değmiyor bu süre kısaltılabilir ya da optikler taranıp sisteme yüklenirse en azından kesin netimizi hesaplamamız sağlanır. Bu durumlardan muzdarip olanlar olarak sesimizi artık duyurmamız gerektiğini düşünüyor ve ilgili makamlara dilekçe ve başvurularla sorunlarımızı iletebiliriz aksi takdirde her sene bunun tartışmaları bitmeyecek..
-
@keynesinabv linç yiyecek bir durum yok hocam kendi görüşünüz kitaplarını bilemem fakat bu sene kendisinden idari teşkilat dersi almıştım kurs çok oldu bittiye denk geldi kendisinden mi kaynaklıdır yoksa kursun programı mı onu öyle yaptı bilmiyorum ama ismi çok fazla zikrediliyor hakimlik ve kaymakamlık alanında karakter olarak efendi anlayışlı sempatik birisi fakat sadece benim ders aldığım zamanda mahalli idareler ve teşkilat çok hızlı bir şekilde anlatıp geçmişti günahını almayım belki kurstan belkide anlatımı öyle ama verimsiz bir ders oldu şahsi fikrim..
kurpagirbanzarşi tarafından gönderilen son iletiler
-
@ahmetdeniz-0 evet cevaplar mısın 5 ağustos mu 12 ağustos mu? hangi perşembe?
-
@AhmetDeniz-0 başkanım nerelerdesin forumun tadı yok, gelsende yalan yanlış bir duyum versen
-
artık duyumu olan kendisine saklasın arkadaşın dediği gibi pestili çıktı duyumun, 20 gün beklemişim erken açıklanmazsa 10 gün daha beklerim, zaten duyum aldım diyen olmasa insanlar sakince bekliyor ne zaman ki bir duyum geliyor insanların stresi ve telaşı başlıyor en iyisi duyan duyduğunu kendine saklasın bu hafta içi muhtemelen açıklanır zaten, 73 altı dostlarımızın daha fazla günleri zehir olmasın..
-
@f16 71.50 - 72.25 arası olabilir hocam galiba bu 71.50 puanını herkes duyum olarak almış
-
@AhmetDeniz-0 adammm adammm senin kıymetini çok iyi anladık reis geceden, keşke burada olsaydın gözüm yollarda kaldı
-
@eşref hocam bir önceki sayfalarda bende 71.50 duyduğumu ifade etmiştim sizden de gelince bu 71.50 duyum biraz kuvetli oldu, dediginiz gibi sadece bir duyum
-
@kamucu-1 hocam haklısın eyvAllah stres ve endişe insani sabırsız bir hale getiriyor arkadaş en azindan bir puan aralığı söyleme şansı olsaydı yani mesela 72 altı beklemesin arkadaşlar dese eyvAllah derim bizde forumdayız sizler bizlerden daha kıdemlisiniz amenna fakat olasi bir duyumda yeni ve heyecanlı arkadaşların durumları dikkate alınarak paylaşılırsa sorun olmaz, sizin var mı bu konuda düşünceniz ya da duyumunuz? Yanlış çıkarsa kimsenin linç etmeye hakkı yok çalışır 80 alır girmez bile foruma ama sınırda olursa yeri gelir Ahmet Denizin dediğine bile bel bağlar bu işler böyle
-
@kamucu-1 sorun duyumun paylaşımı değil, bunun oyuncak edilmesi kimse öyle bir tepki vermedi hatta aksine yanlış çıksa bile helâl olsun sorun değil diye peşin peşin dedi
-
@mulazim kaç gündür bekledik sabrettik böyle duyumu olan keşke hiç söylemese bilmem 73 > x falan ne ise paylaş yok paylaşmayacaksanız hiç ortaya atmayın, 70 üzeri şansı var deyince 71 yapan adam haklı olarak lan acaba giret miyim mülakata diyecek sonuç gelecek ki kaybetmiş vebalden kaçarken gerçekten vebale girmek bu işte