@mldaa1
Parkur herkesin gözünü korkutuyor ve bu durum başvurulara yansır diye düşünüyorum. İnşallah istediğimiz şekilde kapatır. Benim puanım da 76.24
Sinan06 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
Sinan06 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
@natukbaytan
Açıklamalar için teşekkürler kardeşim. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. -
@fiona13
Bilmiyormuşsun demek ki öğrenmiş oldun. -
@fiona13
https://personel.ticaret.gov.tr/duyurular/sozlesmeli-muhafaza-memuru-sinav-ilani-duyurusuBuradaki iletişim bilgilerinden arayıp bilgi alabilirsin, şikayet edebilirsin ve parkurun kaldırılmasını da dile getirebilirsin.
-
@fiona13
Bu forum sitesine bilgi edinmek ve bilgi paylaşmak için üye oldum. Kimsenin kaç puanı var beni ilgilendirmez. Bu yaptığın terbiyesizlikten öte değil. Bir de “referans gelmiş size zaten” diyerek kesin yargı da bulunuyorsun. Ben aradım ve bilgi aldım kiii sen de arayıp alabilirsin bilgileri. -
@fiona13
Gümrük muhafaza alımına ilişkin iletişim bilgilerinden arayıp neyin, nasıl, nerede yapılacağı bilgisini alabilirsin. Bunun için referansa gerek yoktur. Puan konusuna gelince: puanım yetmezse zaten giremem ve bir umut herkes gibi ben de bekliyorum. Öyle puan konusunda küçük görme kimseyi Allah nasip etmediyse hiçbir yere giremezsin. -
@fiona13
Hatta spor mülakat yerini de açıklayım:
Sosyal Bilimler Üniversitesi spor salonu. Sen şimdiden koşmaya başla. Puanı yetene de yetmeyene de Allah hayırlısını versin. -
@fiona13
“Puanınız düşük” kelimesi ile spor mülakatının alakasını anlamadım. Sen de kendine güven spor konusunda çık ve parçala parkuru eyvallahın olmasın. Ne bu korku? 3000 kişilik listeye adım girsin, isterse spor olsun ya da olmasın bana farketmez zaten. Ayrıca spor mülakatı olacak bunuda buraya yazıyorum. -
@ese0303
Gümrük muhafazayı sadece kapıda nöbet tutan, gelen tırların bilgilerini girmek gibi düşünmeyin. Bunun operasyon şubesi ve kaçakçılıkla mücadele şubesi de var. Örneğin; dayım operasyon şubede ve sporun gerekli olduğu kanısında ama parkuru ilk defa çıkartarak kiii böylesine zorlu bir parkuru… burada 90 puan alan kişinin elenme olasılığı da çok yüksek çünkü ayağınız kaysa geri dönüşü yok. Bir daha parkura çıkarmıyorlar. -
@fiona13
Mayıs ayında da yasaklar vardı ama polislik için seve seve yaptılar spor mülakatını. 150 kişi yan yana oturup spor mülakatı için sırada bekletildik. Gümrük muhafaza içinde bu geçerli olacak. 50 saniyenin altı muhafaza için iyi sonuç doğurur ki yapılıyor da. Spor mülakatı kaldırılmayacağını düşünerek spor yapmakta fayda var. -
@mldaa1
Parkur herkesin gözünü korkutuyor ve bu durum başvurulara yansır diye düşünüyorum. İnşallah istediğimiz şekilde kapatır. Benim puanım da 76.24