Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
@garipbankacı hangi numarayı arayacağız. Bencede arayıp iletelim pandemi koşullarında Ankaraya gitmenin uygun olmadığını zaten yönetmelikte parkurun olmadığını adaletsiz olduğunu dile getiririz.
-
@mldaa1 personel daire başkanlığını arayalım
-
Bakanlık geçmiş alımlardan kaynaklı fiziki yetersizliği görmüş ki bundan sonrası için parkur ile alım yapacak. Muayene memuru neyse de muhafaza memuru görevini icra edecek kişileri seçmek için geçmişte sadece kpss puanına bakılmış olması bundan sonra hiç parkur yapılmayacağı anlamına gelmez
-
@busegundogdu Muhafaza fiziki yeterlikle alakası olmayan meslek, biraz görev tanımını araştırsanız görürsünüz. Kadın olarak zaten eşit şartlarda yarışmıyoruz, o zaman bundan önce aldığın sözleşmeli personeli de eğitime sokacaksın, haksızlık nettir yönetmelikte sözlü alım ile olacağını belirtmiş , daha önce uygulanan sistemi sen bu zorlu şartlarda hiç değiştiremezsin, habersiz bir de üstelik bunu yapıyorlar.
-
@busegundogdu nasıl görmüş yetersizliği? habur'da kaçan tırı kovalarken nefes nefese kalmışlar, bunu da ipekyolu bölge müdürü camdan görüp bakanlığa yazı mı yazmış?
-
Önceki personeller zaten eğitime giriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=zBbp8GGNbv4&ab_channel=MURATASLAN
şunu görüp de lütfen 'Mesleğin parkurla alası yok' demeyin lütfen. Diyeceğiniz tek argüman daha önce yoktu şimdi neden var olsun. Yoksa çok komik duruma düşüyorsunuz.
-
@as-soon-as Dostum daha eski bir tarih yok muydu:) Kusura bakma da sizin puanınız düşük diye kurum tarihinde görülmeyi şeyi savunmanız asıl komik olan. Üç seneki alım 1250 kişi ve halen eğitim olmamış yeterince açık mıyız, sözleşmeli personel yönetmeliğinde alım şeklinin farkında mıyız, yetmedi şu an ortamda herkesin mülakat sistemine döndüğünü biliyor muyuz. Eğitim zaten var hiç yok demedik, parkur saçmalığına gerek yok bu konuda sonuna kadar haklıyız. muhafaza polis ve askeri personel fiziki noktasında değildir @Antimülakat üstat saçma olduğunu vurgulamış.
-
https://www.youtube.com/watch?v=iSTTTCWCzZ4&ab_channel=GumrukMuhafaza
Neden eğitim görmediler diyorsunuz inatla anlamıyorum?
-
@as-soon-as Neyin tartışması bu? GİH sınıfına spor şartı getirilemez. Yönetmelikte de spor ile ilgili bir ibare yok.
-
@as-soon-as Arkadaşımdan biliyorum, eğitim var diyorum ama çok sonra oluyor inatla anlamıyorsun ne yapabilirim. Kurallar ve kaideler net, sırf puanınız düşük diye saçmalığı savunuyorsunuz. Hakkımızı ararız zaman gösterecek...
-
@garipbankacı Aynen öyle dostum; süreçten bir haberler, görev tanımı ve çalışma yönetmeliği hakkında en ufak fikirleri yok.
-
@fiona13 Haklısınız hocam, puanımız düşük diye kovalıyoruz. Mücadelenizde başarılar. Eylül ayında parkurda görüşmek üzere.
-
@as-soon-as Çok beklersiniz, en son çıkardıkları yönetmelik gibi davalık olurlar. Eylül ayında yasaklarda görüşürüz:)
-
@fiona13
Mayıs ayında da yasaklar vardı ama polislik için seve seve yaptılar spor mülakatını. 150 kişi yan yana oturup spor mülakatı için sırada bekletildik. Gümrük muhafaza içinde bu geçerli olacak. 50 saniyenin altı muhafaza için iyi sonuç doğurur ki yapılıyor da. Spor mülakatı kaldırılmayacağını düşünerek spor yapmakta fayda var. -
@ese0303
Gümrük muhafazayı sadece kapıda nöbet tutan, gelen tırların bilgilerini girmek gibi düşünmeyin. Bunun operasyon şubesi ve kaçakçılıkla mücadele şubesi de var. Örneğin; dayım operasyon şubede ve sporun gerekli olduğu kanısında ama parkuru ilk defa çıkartarak kiii böylesine zorlu bir parkuru… burada 90 puan alan kişinin elenme olasılığı da çok yüksek çünkü ayağınız kaysa geri dönüşü yok. Bir daha parkura çıkarmıyorlar. -
@sinan06-0 Polislik farklı bir meslek onda sürekli uygulanıyor parkur kaçışı yok bu örneği vermenin aklı mantığı yok. Ben de o infaz koruma memurunu veriyim hem sözleşmeli muhafaza gibi yıllardır boy-kilo ve mülakatla alıyor mahkumlarla baş etmek için asıl onlara lazım. Velasıl kelam puanınız düşük diye komik duruma düşüyorsunuz, kalkması için elimizden geleni yapacağız, görev tanımı da açık yoğun fiziki aktivetiyi gerektirmiyor arkadaşımdan biliyorum, vakalar altında zaten yapılması da imkansız ötesi en sağlıklı karar yönetmelik de açık bir şekilde yazdığı gibi mülakat kararını vereceklerdir.
-
@fiona13
“Puanınız düşük” kelimesi ile spor mülakatının alakasını anlamadım. Sen de kendine güven spor konusunda çık ve parçala parkuru eyvallahın olmasın. Ne bu korku? 3000 kişilik listeye adım girsin, isterse spor olsun ya da olmasın bana farketmez zaten. Ayrıca spor mülakatı olacak bunuda buraya yazıyorum. -
@fiona13
Hatta spor mülakat yerini de açıklayım:
Sosyal Bilimler Üniversitesi spor salonu. Sen şimdiden koşmaya başla. Puanı yetene de yetmeyene de Allah hayırlısını versin. -
@sinan06-0 Çok beklersiniz, hiç olmayan bir sistemi bu süreçte uygulama imkanları sıfır göreceğiz, puanıniz düşük olduğu için asıl siz korkuyorsunuz, neden daha önce olmayan bir şey için ben kendimi parçalıyım, üstelik yönetmelik de açık haksız ve kaldırılmalı.
Evet referans haberi önceden gelmiş sanırım sana olacağı bunu da yıkacağız merak etme. -
@sinan06-0 hocam boşver ya arkadaşa göre herkesin puanı düşük bir onun yüksek bir de mülakatı sanki biz getirmisiz gibi bize karşı bı atak halinde