sınav zor mu kolay mı bir türlü anlayamadığım derecede tuhaftı bence . Evet tuhaf en uygun cümle olurdu. GK-GY için süper bir geri dönüş beklentiniz varken bu evhamınız komik ve anlamsız.
hhln tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
''Biliyorum ki seni sevmek Fransa'ya ihanetti ama seni sevmemek kalbime ihanet olacaktı'.' Alexander Dumas / Demir Maskeli Adam
-
RE: Tıpta vakıf üniversiteleri
@drberto Üsküdarın pozitif bilimler kadrosu gerçekten sağlamdır.
-
RE: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@lallanaa Aydınlattığınız için teşekkür ederim hocam.
-
@lallanaa sizler bizlerden mesleki tecrübe olarak daha kıdemli olduğunuz için siz konuşunca biz aydınlanıyoruz.
-
HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM @Antimülakat @pareto_wilfredo
hhln tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Tıpta vakıf üniversiteleri
@drberto Üsküdarın pozitif bilimler kadrosu gerçekten sağlamdır.
-
-
RE: 1 Ağustos/7-8 Ağustos 2021 KPSS A
-
@tugcelim neden olumsuz düşünce olsun:) hepimiz memur olmaya calısıyoruz devlet bize bu hakkı vermiş. Müsterih olun . Ordakilerinde bizden farkı yok.
-
@tugcelim mülakat dönemine daha var bence. eğer ortalama temel seviye ingilizceniz varsa biraz okuma ve pratik yaparsanız bence deneyebilirsiniz.
-
@b999 şahsen ben kendi branşıma ait konuları şöyle bir ingilizce gözden geçireceğim ve güncel konuları yabancı kaynaklardan okuyacağım . biraz daha teknik dile hakim olmayı ve konuşmayı, aktarımı profesyonelleştirebilir.
-
@b999 ben o seviyede aradıklarını sanmıyorum. cümle dizilimlerine gramere ve bağlaçlara dikkat ettiğiniz ve branşınız ile ilgili birkaç teknik terim + phrasal verbs bilirseniz ayrıca konusurken aşırı aşırı tutukluk yapmazsanız bence ideal . Tabi benim düşüncem yüksek mülakat şurası hazretleri ne ister bilemiyorum:)
-
@platypus ingilizce olarak sorulan sorular neydi anımsayabiliyor musunuz? mülakatta sorular ingilizce ağırlıklı mı geldi yoksa türkçe ağırlıklı mı?
-
@lallanaa sizler bizlerden mesleki tecrübe olarak daha kıdemli olduğunuz için siz konuşunca biz aydınlanıyoruz.
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@mülkiidare110 kısacası kimse güvende değil:)