@muddei-hususi, içinde söyledi: GUY MÜLAKATINDAN ELENENLER
Merakımdan soruyorum arkadaşlar tercihlerinizi eleştirdiğimden değil de KPSS Bden atanacak puan almak guy dguy mülakatına kalmaktan daha mı zor? Önce KPSS Bden atanıp sonra uy kadrolarında şans denemek daha mantıklı gibi. Memurluktan uzman yardımcılığına geçmeye bir engel yok diye biliyorum.
Bence b daha zor istediğin kadar çalış adamlar kitaplarda olmayan konuları bulup getiriyorlar özellikle tarih ve güncel konulardan zaten önceden güncel soru sayısı 3tü şimdi 6 oldu Türkçe mat dersine sayısal sözel mantık eklediler Türkçede öyle paragraf soruyorlar ki aklın durur sanki kendi dilimiz değil istediğin kadar kitap oku zaten zamanla da yarışıyorsun kitap gibi paragrafların üstüne cevap şıkları çok benziyor kesin doğru diye cevapladıpın şey yüzde 99 yanlış çıkıyor ve çok marjinal sorular aynı şekilde mat dersinde de marjinal sorular sormak için şekilden şekile giriyorlar bir de bölüm sıkıntısı var benim ki iyi iktisat bölümü ancak kamu uluslar filan çok yüksek kapatıyor ancak dediğim gibi sonuçta 3 milyon kişi giriyor ve insanları elemek için kim 500 milyar istiyor ayarında sorular sormaya başladılar bence kpss a daha kolay ancak referans torpil olayına bakınca kpss b daha mantıklı belki atarız tutar cins cins soruları ancak kpss a da referanslı torpilliler karşısında hiç şansımız yok