BENDE SOSYAL HİZMET MEZUNUYUM . SORULARI HAZIRLAYAN GAZİ ÜNV ALLAH BELASINI VERSİN. 14 TANE SORUMLU OLDUGUMUZ ALANLARDAN 4 TANESİ AĞIRLIKLI GELDİ. BAŞTAN SAVMA BİR SINAV YAPMIŞLAR. DİĞEER BÖLÜMLERE ALANLARI İLE İLGİLİ AĞIRLIKLI SORU SORMUŞLAR BİZDE ÖYLE DEĞİL İNSAN HAKLARINDAN NERDEYSE 15 YAKIN SORU VAR DI.....
Dogan65 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Dogan65 tarafından gönderilen son iletiler
-
BENDE SOSYAL HİZMET MEZUNUYUM . SORULARI HAZIRLAYAN GAZİ ÜNV ALLAH BELASINI VERSİN. 14 TANE SORUMLU OLDUGUMUZ ALANLARDAN 4 TANESİ AĞIRLIKLI GELDİ. BAŞTAN SAVMA BİR SINAV YAPMIŞLAR. DİĞEER BÖLÜMLERE ALANLARI İLE İLGİLİ AĞIRLIKLI SORU SORMUŞLAR BİZDE ÖYLE DEĞİL İNSAN HAKLARINDAN NERDEYSE 15 YAKIN SORU VAR DI.....
-
@melike53 tamam doğru yere bakmışsinda o soruların içinde türkçe falan var mı benim suan telefon açamadi bakamadım
-
@melike53 o dersler yok hocam sen nereye baktın öyle
-
@Antimülakat hocam ben sosyal hizmet mezunuyum . Sorulaçak derslerden iki tanesini gördüğümü hatırlıyorum sadece. Sizin bölüm ne
-
Arkadaşlar sosyal hizmet ve psikoloji mezunları nasıl çalışacak piyasada kitap falan yok . Yada olanlar yararlı ve yeterli olurmu acaba
-
@Amaral bende sosyal hizmet mezunuyum siz hangi kitaplardan çalışçaksınız çok ders var ne yapacaz