@shu06 2016/7 ile yapilan saglik alimi da dahil mi yani gerci orda hastahaneler belli oldu ama çalışmaya da mi referandumdan sonra baslancakmis
melike53 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
-
@Kamucu Toplam 4 belge isteniyor. Diploma + osym kpss sonuc belgesi + elektronik ortamda basvuru yaptiktan sonra aldigimiz belge + 2 tane fotograf. Bu kadar degil mi ?
-
@shu06 diplomam da asli gibidir ibaresi zaten var ve onu goturcem giderken. O zaman teyit etmek icin tekrar soruyorum . Toplam 4 belge isteniyor. Diploma + osym kpss sonuc belgesi + elektronik ortamda basvuru yaptiktan sonra aldigimiz belge + 2 tane fotograf. Bu kadar degil mi ?
-
@shu06 ben ankara osym burosunu aradim sadece burdan yapiliyor dendi. Yani siz normal internet ciktisi alinmasi yeterli mi diyorsunuz dogru mu anladim
-
@shu06 kpss sonuc belgesinin aslı ya da baskanlikca onayi denilen belge sadece ankaradaki bilkent osym burosundan mi aliniyor ?
-
@miko tamam doğru teşekkür ediyorum
-
@Dogan65 orda iki tane sınav paylaşımı olmus ilkinde o bahsettigim derslerden toplamda 10 soru falan var. Diğerinde yok ama. Hangisi gibi olcak onu merak ettim.
-
@Dogan65 http://www.memurlar.net/haber/318801/ bu linkteki sorulara baktım . 100 soru var.ben yanlış yere mi baktım acaba
-
@SosyalMühendis @Dogan65 teşekkür ediyorum. şimdi inceledim. peki matematik , türkçe, inkılap,coğrafya gibi konulardan da soru var yine öyle mi olur sizce
-
@Dogan65 ben de sosyal hizmetten basvurcam. Bi sey merak ediyorum bu sınav kesinlikle test seklinde mi olcak yoksa klasık olma durumu da var mı ?