Herkese merhaba.
YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir?
SosyalMühendis
@SosyalMühendis
SosyalMühendis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyelerYDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
Aile bakanlığının 2017 yılında 110 uzman yardımcısı alacağına dair performans programında bilgi var.Acaba alıma ne zaman çıkar bir duyumunuz var mı?
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo -
RE: 1.500 Aile Sosyal Destek Programı Personeli Alacak - ASDEP 2017KPSS B içinde yayımlandı
Gaziantep 50 kişilik ASDEP ilanına çıktı. İkametgah şartı var.
https://gaziantep.aile.gov.tr/duyurular/aile-sosyal-destek-programi-kapsaminda-ozel-hi̇zmet-alimi-yolu-i̇le-danisma-yonlendi̇rme-asdep-gorevli̇si̇-alimi-i̇lani -
RE: İlksan 10 Büro Personeli AlımıKPSS B içinde yayımlandı
yeni işe başlayan büro personeli ilk iki ay 1.200tl ile çalışmaya başlıyor iki aylık deneme süresinden sonra belirsiz süreli iş sözleşmeli olarak işe başlıyor maaşı 2,355,69tl net maaş +90,33 asgari geçim indirimi +67,00tl sandık aidatı +12,00 tl çay kesintisi toplam 2.525,02 tl dir.
2017 ocak ayı için 350 tl fazlasıdır. yukarıdaki miktarın.
çalışma alanı:
sadece genel müdürlükte çalışma alanı vardır.genel müdürlüğe bağlı ek hizmet binası ya da bir şubesi bulunmamaktadır.çalışmak isteyen kişilerin demirkapı sok. no: 24 mamak/ankara adresinde bulunan genel müdürlükte çalışma şansı bulabileceklerdir.
Bir forum sitesinde gördüm bilgileri, düşünenlere yardımı olur umarım. -
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanıKPSS A içinde yayımlandı
@miko bende pek emin olamadım hocam ama inşallah dediğiniz gibi tez zamanda netliğe kavuşur

-
RE: 1.500 Aile Sosyal Destek Programı Personeli Alacak - ASDEP 2017KPSS B içinde yayımlandı
İlk ilana Hatay çıktı.52 kişi(40 Antakya,12 İskenderun), son 6 aylık ikametgah şartı da var.
-
@ertugrulll hocam ben de @miko hocam gibi düşünüyorum. Tahmin olarak 82 bandında kalır diyeyim

-
Kilis ASPB İl Müdürlüğü 20 ASDEP personeli alacaktır. Başvurular elden yapılacak olup ikametgah şartı ARANMAMAKTADIR.
http://kilis.aile.gov.tr/duyurular/kili̇s-asp-i̇l-mudurlugu-bunyesi̇nde-20-asdep-personeli̇-alinacaktir
SosyalMühendis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Hocalarım 2021de de sınav açar mı Sayıştay düşünceleriniz nedir?
-
YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyelerYDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
Herkese merhaba.
YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir? -
RE: ASDEP memur alımı 2018KPSS B içinde yayımlandı
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI(ASDEP) KAPSAMINDAKİ ALIMLARA; SOSYAL HİZMET, PSİKOLOJİ,PDR,SOSYOLOJİ,ÇOCUK GELİŞİMİ VE AİLE TÜKETİCİ BİLİMLERİ LİSANS MEZUNLARI BAŞVURABİLİYOR.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEYYÜKSEK LİSANS içinde yayımlandı
@burcuburcu Anladım Hocam çok teşekkür ederim.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEYYÜKSEK LİSANS içinde yayımlandı
2 TANE SORUM OLACAKTI;
ONLINE YÜKSEK LİSANSTA ASKERLİĞİ TECİL ETTİREBİLİYOR MUYUZ?
ONLINE YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI HER ZAMAN YAPILABİLİYOR MU? -
RE: SAĞLIK BAKANLIĞI 3890 SÖZ. PER. ALIMIKPSS B içinde yayımlandı
@eses Hocam en sonki alımda lisans hemşirelik 69.41'e kadar düşmüş. Bence atanma imkanınız yüksek diye düşünüyorum.
-
RE: TBMM Personel Alımı 2017KPSS B içinde yayımlandı
@aliveli maaş durumu ne hocam memur kadrosunun?