Herkese merhaba.
YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir?
SosyalMühendis
@SosyalMühendis
SosyalMühendis tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyeler
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
Aile bakanlığının 2017 yılında 110 uzman yardımcısı alacağına dair performans programında bilgi var.Acaba alıma ne zaman çıkar bir duyumunuz var mı?
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo -
RE: 1.500 Aile Sosyal Destek Programı Personeli Alacak - ASDEP 2017
Gaziantep 50 kişilik ASDEP ilanına çıktı. İkametgah şartı var.
https://gaziantep.aile.gov.tr/duyurular/aile-sosyal-destek-programi-kapsaminda-ozel-hi̇zmet-alimi-yolu-i̇le-danisma-yonlendi̇rme-asdep-gorevli̇si̇-alimi-i̇lani -
RE: İlksan 10 Büro Personeli Alımı
yeni işe başlayan büro personeli ilk iki ay 1.200tl ile çalışmaya başlıyor iki aylık deneme süresinden sonra belirsiz süreli iş sözleşmeli olarak işe başlıyor maaşı 2,355,69tl net maaş +90,33 asgari geçim indirimi +67,00tl sandık aidatı +12,00 tl çay kesintisi toplam 2.525,02 tl dir.
2017 ocak ayı için 350 tl fazlasıdır. yukarıdaki miktarın.
çalışma alanı:
sadece genel müdürlükte çalışma alanı vardır.genel müdürlüğe bağlı ek hizmet binası ya da bir şubesi bulunmamaktadır.çalışmak isteyen kişilerin demirkapı sok. no: 24 mamak/ankara adresinde bulunan genel müdürlükte çalışma şansı bulabileceklerdir.
Bir forum sitesinde gördüm bilgileri, düşünenlere yardımı olur umarım. -
@miko bende pek emin olamadım hocam ama inşallah dediğiniz gibi tez zamanda netliğe kavuşur
-
İlk ilana Hatay çıktı.52 kişi(40 Antakya,12 İskenderun), son 6 aylık ikametgah şartı da var.
-
@ertugrulll hocam ben de @miko hocam gibi düşünüyorum. Tahmin olarak 82 bandında kalır diyeyim
-
Kilis ASPB İl Müdürlüğü 20 ASDEP personeli alacaktır. Başvurular elden yapılacak olup ikametgah şartı ARANMAMAKTADIR.
http://kilis.aile.gov.tr/duyurular/kili̇s-asp-i̇l-mudurlugu-bunyesi̇nde-20-asdep-personeli̇-alinacaktir
SosyalMühendis tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Hocalarım 2021de de sınav açar mı Sayıştay düşünceleriniz nedir?
-
YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyeler
Herkese merhaba.
YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir? -
RE: ASDEP memur alımı 2018
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI(ASDEP) KAPSAMINDAKİ ALIMLARA; SOSYAL HİZMET, PSİKOLOJİ,PDR,SOSYOLOJİ,ÇOCUK GELİŞİMİ VE AİLE TÜKETİCİ BİLİMLERİ LİSANS MEZUNLARI BAŞVURABİLİYOR.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
@burcuburcu Anladım Hocam çok teşekkür ederim.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
2 TANE SORUM OLACAKTI;
ONLINE YÜKSEK LİSANSTA ASKERLİĞİ TECİL ETTİREBİLİYOR MUYUZ?
ONLINE YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI HER ZAMAN YAPILABİLİYOR MU? -
RE: SAĞLIK BAKANLIĞI 3890 SÖZ. PER. ALIMI
@eses Hocam en sonki alımda lisans hemşirelik 69.41'e kadar düşmüş. Bence atanma imkanınız yüksek diye düşünüyorum.
-
RE: TBMM Personel Alımı 2017
@aliveli maaş durumu ne hocam memur kadrosunun?