TBMM Personel Alımı 2017
-
Memur kadrosuna başvuru yapmayı deniyorum, puan seçerken sadece 2016 Ortaögretim sonucum çıkıyor. 2017 kpss lisansı görmüyor, devam et dediğimde de 2016,2017 kpss lisans yada önlisans olman gerekli diyor. Ne iş anlamadım.
-
@duryy eğitim durumunuzu lisans olarak işaretlediniz mi o kısım öncesinde
-
@mülkiyeli45 Tamamdır hallettim hocam.
-
Teknik aksaklık uyarısı veriyor sürekli arkadaşlar başvuru yapamadım ?
-
Basvuru yaparken yalnızca bir kadro icin mi basvuru hakkımız var. Ayrıca iibfliler için 10 ve 11. maddedeki memur ve ziyaretci kabul memuru için basvuru yapma hakkımız varmı.Mazur görün arkadaşlar memurluk için ilk başvurum.
-
@gnc-hakime evet girişte hangi kadroya başvuru yapacağınızı seçiyorsunuz
-
@Siyasallı Teşekkür ederim.
-
@aliveli maaş durumu ne hocam memur kadrosunun?
-
@sosyalmühendis hocam biraz araştırdım ama tbmm yeni başlayan memur maaşını öğrenmek zor çünkü yeni başlayan yok eskilerde çok iyi alıyor.
-
@aliveli anladım hocam çok teşekkür ederim
-
@sosyalmühendis rica ederim. Yine de maaşları daha detaylı öğrenmeye çalışacağız.
-
@aliveli tamamdır hocam, iyi çalışmalar
-
Dün sistemde sorun vardı sabah başvurdum p3 lisans 15 kişilik kadroya kabul etti.
-
Başvuruyu nerden yapiyorduk arkadaslar.
-
@ertuğrulbey e devlet üzerinden
-
İlân ayrıntılarında göremedim; ancak bu alım "4/B'li Sözleşmeli Personel" statüsünde mi yoksa direkt olarak "Kadrolu Memur" statüsünde mi, bilgisi olan var mıdır?
-
@duryy hocam Ben memur kadrosu göremedim.Kaç kişilikti.Ben iibf kamu mezunuyum bende başvurabiliyor muyum.
-
@ertuğrulbey 15 kişi hocam.
-
@duryy hocam ben lisans mezunuyum 2 yıllik diyor burada
-
@ertuğrulbey en az 2 yıllık diyo