@muddei-hususi keşke açıklamasalardı da yeniyıla umutlu girseydik
dyggggggg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021KPSS A içinde yayımlandı
dyggggggg tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANLIĞI UZMAN YARDIMCILIĞI 2021KPSS A içinde yayımlandı
@promisme ben sozde deneyimliyim yani asırı zor geldi mesnet soruları bile..kim nasıl yapıyo helal olsun yapana diyorum
-
@promisme birşey sorcam siz daha oncede bu kurumun sınavına girmişsiniz o da böyle zormuydu..yani nasıl çalışmak gerekliydi cevaplarsanız cok sevinirim.bayagı çalıştım ama zor geldi bana acıkcası
-
@muddei-hususi keşke açıklamasalardı da yeniyıla umutlu girseydik
-
@ins-muh-hatice ben sizin yazdıklarınızı okuyordum b urda kesin atanır demiştim:( cok üzüldüm tekrar sizin adınıza da ama ben calıştıgıma inanıyorum biz yapamıyorsak kim çözebiliyor bu soruları
-
inşaat mühendisleri kaybedenler burdamı
cok zordu sınav yoksa sadece bana mı oyle geldi -
str bask inşaat müh uzman yardKPSS içinde yayımlandı
arkadaşlar strateji butce başkanlığına inşaat müh uzman yardımcısı olarak giren varsa acilen yardımcı olabilirmi..alan soruları neler soruldu zormuydu...sınava cok az kaldı lütfen yardım edin
-
str ve butce bask inşaat müh uzman yardMÜHENDİSLİK içinde yayımlandı
strateji ve butce baskanlıgı uzman yard inşaat müh olarak girmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi..alandan ne sordular cok zor dediler gözüm korktu