Soğuk, cağ kebap, çay
evy06
@evy06
''Bu maskenin altında bir yüz var, ancak benim değil.
Ne altındaki kaslardan daha 'ben'dir o yüz...
Ne de altındaki kemiklerden.
Bu maskenin altında etten daha fazlası var.
Bu maskenin altında bir fikir var!
Ve fikirler kurşun geçirmez.''
evy06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 17 Aralık 2016 KAYMAKAM ADAYLIĞI SINAVI
@sbf12345 asla yanlizim deme cunku Allah seninle. Allah yardimcin olsun her daim.
-
@ali-asker bende o sekilde yazdım. O kadarda degildir sanirim.sorun olmaz.
-
İnşallah bugun aciklanir da kurtuluruz bu muammadan. Kazansamda kaybetsemde sinav kagidimi incelemek icin osymye basvurcam puanlamanin nasil oldugunu kelime hatalarina puan verilip verilmedigini görmek istiyorum. En azindan bir sonraki sinav icin kafamdaki sorulari netlestirmis olurum.birde cevabini en merak ettigim sorunun (yatay etki/koruma) dogrusu neymis onu ogrenmis olurum...
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mg_ öylemi bilmiyordum hocam.olabilir o zaman.
-
Arkadaslar benim tahminim Ham puan olarakda 63 yapan mulakata kalır diyorum.cokta dusecegini sanmiyorum. Yani 21lere falan duşmesinde zatn. Bende 21 22 bantlarinda geziyorum ama kaymakamlikda 40soruda 21 nedir komik yani. Bu benim sahsi dusuncem tabiki.
-
Hak edenlerin kazanmasi dilegiyle arkadaşlar.emek verenlerin emegi boşa gitmez inşallah.
-
Arkadaslar bende kazanamadim. 1100kusurlerde bi siralama elde ettim ilk girisim bu arada. Turkce tarih son hafta baktim. Anayasa,idare tr ekonomisi yogunlastim. Son 1 ay kala insan haklari baktim. Lakin nohutcu hocamizin insan haklari yetersiz kaldigini dusunuyorum. Bir sonraki sinava hazirlanip hazirlanmama konusunda kararsizim. Acaba kpssyemi yonelmeliyim bilemiyorum.sonucta yeni bir kaymakamlik ne zaman yapilacak belli degil. Sizlerin dusuncesi nedir.
-
@Kaimi-Makam turkiye cumhuriyet "i" yazana puan verip araya banka isminde "ve" var diye puan vermemekte biraz komik olmuş gercekten. Birde un seker pamuk sorusunda cogu kitap pamuk aliyor ilginc yani kabul edilmemesi.neden puanimin bekledigimden dusuk geldigi belli oluyor.
-
@basol477 :d konu farkli bi yere gidicek sanki. Tamamdir.
evy06 tarafından gönderilen son iletiler
-
Her sınavda öyle oluyor yok 80le kapatir yok şunla kapatır. Ama bi bakıyoruz sınav gayette düşük kapatmış. Bu sınavda da öyle olur.
-
@güntülü 63 64 yapan mülakata kalır benim tahminimce
-
Az ötede oynayın yaa bu ne sayfa ne hale gelmiş.
-
@aliserdar-çetin zor süreç hocam Allah hepimize sabır versin de sabırda kalmadı uzadıkça
-
Bekledikçe bütün doğrularım yanlış gelmeye başladı. 0 dogruyla kapatacam sınavı.
-
@123456 tamam o zaman hocam 24 yapan kalmış demekki
-
@darısı-başımıza arkadaşlar 23 net demislerde bana minimum 24-25 yapanlar geçen sene kazanmış gibi geliyor.
-
@darısı-başımıza hocam sonuçlar aciklaninca ben dogru saydığım, fakat ösymnin yanliş kabul ettigi cevaplari cikarip totolde 21 demistim. Bu sinav için elimde bir veri olması için.
-
Geçen sene ben 63.3 puan aldım. Yaklasik 21 dogru yapmiştim. 4 soru daha yapsaydım kazanıyordum demistim kendi kendime. Buda 25 dogru ediyor. 23 dogruyla kapatmiş demek biraz garip oluyor.
-
@kamikaze gecen sene un seker pamuk vs dogru kabul etmistim ben fakat osym cevap kagidinda farkli cevaplar kabul etmisti 3 sorum oyle kaçmısti.gecen sene Ben 50 ham bekliodum ama dogrusu 42.5 ham turkcesiz.sapmadan 11 puana yakin bir puan gelmisti bana.