@bekleyenagac
36 doldu arkadaşlar. linki burada. http://www.osym.gov.tr/TR,12936/osym-sinav-kitapciklarini-elektronik-ortamda-arsivleyecek-16012017.html
36 dolu olduğu için 35in bir hükmü de kalmadı. 37'yi bekliyoruz artık...
recht tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
-
@idarhakim Sayısal bilgiler linki 2015 in. 2016 açılmadı henüz.
-
@kelime9345 Kullanılabilir, onlar hâlâ boş.
-
RE: 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar, avukatlıktan geçişler için mülakat tarihleri belli oldu, hayırlısı olsun. Benim avukatlıktan geçişlerdeki hakimlik stajı ile ilgili bir sorum olacak: Staj süresinin toplam 6 ay olduğu ve sadece akademide staj yapılacağı belirtiliyor. Peki bu süre adli tatile denk gelirse ara veriliyor mu ? Yoksa adli tatilde de eğitime devam ediliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
recht tarafından gönderilen son iletiler
-
@bigak 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
arkadaslar adli tatılde de egitim devam ediyor.hakim savcı olacak arkadaslarım, bir zahmet yönetmeligi okusa egitimin adalet akademisinde olacagini ve 6 surecegini bilebilecek durumda olurdu.
Nerede ve ne kadar süre ile staj yapılacağını değil, staj süresi içinde adli tatil nedeniyle ara verilip verilmediğini sormuştum. İlgili yönetmelikte buna ilişkin bir düzenlemeye rastlayamadım. Yine de yanıtınız için teşekkür ederim.
-
@mazlumaday haklısınız, lütfen kusura bakmayın arkadaşım, gerekli düzeltmeyi yaptım.
-
Arkadaşlar, avukatlıktan geçişler için mülakat tarihleri belli oldu, hayırlısı olsun. Benim avukatlıktan geçişlerdeki hakimlik stajı ile ilgili bir sorum olacak: Staj süresinin toplam 6 ay olduğu ve sadece akademide staj yapılacağı belirtiliyor. Peki bu süre adli tatile denk gelirse ara veriliyor mu ? Yoksa adli tatilde de eğitime devam ediliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
-
Arkadaşlar, mülakatların başlama tarihi ve ne şekilde yapılacağı (komisyon sayısı, ne kadar süreceği vb.) hususunda bilgisi olan var mı ? @paretowilfredo arkadaşım bir bilginiz varsa, paylaşırsanız memnun oluruz.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Mülakat sürecinde ben de buralarda olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar...
-
@kelime9345 Kullanılabilir, onlar hâlâ boş.
-
Bir link daha açıldı. 43 de açık şu anda. Veri girişi yok ama link açılıyor, ilginç...
-
@idarhakim Sayısal bilgiler linki 2015 in. 2016 açılmadı henüz.