@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bu basliga girip de okuduklarimi gorunce gercekten alemim degisiyor. Aynisi guy zamani da olmustu.
diyecegim kacla kapatir diyenlere, yahu arkadaslar bu sistemde neyin neyle kapatabilcegni kim bilsin de burda bu basliga yazan biz garibanlar bilelim? kacla kapatir hep birlikte gorucez. kimseye sormayin bence bi sey basvurun gecin gidin ya. Gelirse gelir.
diyecegim yok 87ime sira gelir mi, yok 87den asagisi olmaz diyenlere. Yahu hic mi vebale girmekten korkuyorsunuz? Hic mi bi insanin hakkina girerim korkusu yok sizde? Belki sizin yorumunuzdan etkilenen dusuk puanli birisi basvurmayacak, ama basvursaydi sira gelcekti. Yani nasil bi ruh alemindesiniz gercekten bilmiyorum. 3 saniye sonra kafaniza bi sey dusse ölseniz, o topragin altinda bu yaptiginiz basit oyunlardan mutlu mu olcaksiniz saniyorsunuz? Bi mezarliga filan gidin ya. Orda yatan cogu kisi boyle sizin gibi basit hesaplar pesindeydi ama suan o kara topragin altinda. Cogunun adi anilmiyor dahi bu dunyada artik. Cok degil maksimum 70 sene sonra size de yol gozukur. Icinizden bu tarz kucuk hesaplar yapmak geldiginde gorsellerde yukledigim resme iyi bakin. Orada bu yaptiginiz kucuk hesaplardan, girdiginiz veballerden cok ama cok pisman olcaksiniz. Ama o pismanlik hicbir ise yaramayacak. Herkesin bi rizki var, isterseniz kendinizi parcalayin eger size orasi nasip degilse ne yaparsaniz yapin gi-re-me-ye-cek-si-niz. Nasibinizi sabirla inancla ve tevekkulle beklemek varken boyle seyler yapmayin. Yaparsanizda siz bilirsiniz.
öncelikle sıralamanın 75'i bulacağını düşünenlerdenim. sizinle aynı fikirdeyim. ben genelde konuları kaç aydır okuyorum. yazmıyorum. ancak diyalogunuzda kullandığınız kelimeler ve bu mezar resmini paylaşarak söylediğiniz sözler ne yazık ki benim de canımı sıktı. yazmama orucumu bozmak durumda kaldım.
farkında mısınız bilmiyorum ancak burası bir forum sitesi oluyor. forum sitelerinin amacı insanların düşüncelerini doğru/yanlış paylaşabilmesi, fikir alışverişinde bulunabilmesi ve kendini ifade edebilmesidir.
bu yaptığınız benim için, dini yönden hassas olan insanların hassasiyetlerini kullanarak onları sırf sizin hoşunuza gitmeyen söylemleri olan birilerini linç etmek için kullanmaya çalışmaktır. neyse ki, forumdakiler bu demagojinize kanarak insanlara saldırmamış.
her ne kadar kötü niyetli olarak burada saçmalayan insanlar varsa da iyi niyetli olarak saçmalayanlar da var. bir insan sırf sizin duymak istemediğinizi söylüyor diye ona bu şekilde özellikle konusu manevi dünya ve ''ALLAH'' odaklı bir konuşma yapmanız çok saçma ve art niyetli geldi. ben burada 86-87 diyen insanların ne kadar katılmasam da kötü niyetli olarak söylediklerini düşünmüyorum. başvurmayın diyen kişilerin zaten niyetleri apaçık ortada...
eğer haddim olursa sizden ricam olacak, insanları bu şekilde rahatsız etmekten ziyade kendi iç huzurunuzu arayın. hem kendinize hem de başkalarına faydanız dokunur.
selametle...