İstanbul 72-73 olması dileğiyle herkese günaydın
yosulusne tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
@fact0riel sen ciddi misin ya bu bilgiyi berden aldın
-
Halkbank sitesinde sınav sonucuna belki bir şey değişmiştir diye sürekli girip bakan bir ben miyim yoksa bunu sık sık yapan arkadaşlar var mı merak ettim
-
Ben şimdi görüştüm İK ile uzman yardımcılığı mülakatından elendn bazı kişilere teklif yapılacak dendi. Süreç nasıl olur diye sordum. Uzm yrd gibi süreç çok kısa sürecek merak etmeyin dedi
-
Sonuç ekranımda silinmiş tc no veya şifre hatalı diyor. Sanırım bütün ilişkilerini kestiler benimle
-
@fact0riel nasıl bugün açıklanacak
-
O kelimeyi yazmasınlar bencede hiç hoş değil o kadar sınavı geç başarısız yazsın Ayrıca bende sanmıyorum bugün açıklansın
-
Hocam bana çorumu uygun görmüşler
-
Bu ara beni Halk Yatırımdan arayıp duruyolar. Halkbankı her duyuşumda heyecanlanıyorum ama yatırımlarımı nasıl değerlendirdiğimi soruyorlar. İşe almadığınız için yatırım yapamıyorum ki gazoz kapağıylamı yapcam yatırımı ben bilemedim ki
-
@50cent bende korkmuyo değilim ama kötü düşünmek istemiyorum artık
yosulusne tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
@Antimülakat Hocam maşallah bir tek muhasebede boş bırakmışsınız
-
@RootofAllEvil İnşallah öyle olur. Müfettişlikte şuan için gözüm yok zaten yavaş yavaş. Altan başlamak lazım
-
Bende sormak istiyorum guydan patlayınca kpss den umutlanmak istiyorum tekrardan 22 muh 15 hukuk 20 ikt 22 maliye 23 çeko ya sgk olabilir mi acaba denetmenlik için şansım var mıdır?
-
İstanbul 72-73 olması dileğiyle herkese günaydın
-
@O'connor Haklısın kardeşim bakalım artık bir hafta sonra herşey neticelenecek zaten
-
Arkadaşlar ben şu an bir işte çalıltuğım için fazla vakit bulamıyorum küçük bir tekrardan sonra imece üzerinde gidiyorum ve o soruları çözüyorum sadece. Sizce yeterli olur mu? Üçüncüyü dönüyorum artık ezberledim oldum
-
İstanbul kaçla kapatır acaba geçmiş yazıları okuyamadım sormak istedim. Hem bi de bu soruyu sormayı hayal ettim hep içimde kalmasın
-
RE: 2017 GUY ilanı gelmesi için habere destek başlığı!
Enes U. 30/09/2014 80.6
-
@sinan.taylan iki tane eveti toplam 5 kere falan gönderdim ne olur ne olmaz diye