@mülki teşekkür ederim hocam YÖK'e başvuracağım artık sonuca göre hareket ederim.Sizlere iyi çalışmalar..
yakamoz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Merhaba arkadaşlar
Ben İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunuyum Kaymakamlık sınavına girebilme hakkımız var mı acaba? açıkça yazılan bölümlerde Sosyal Hizmet geçmiyor ama İbbf mezunuyum bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. -
Merhaba arkadaşlar Ben İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunuyum Kaymakamlık sınavına girebilme hakkımız var mı acaba? açıkça yazılan bölümlerde Sosyal Hizmet geçmiyor ama İbbf mezunuyum bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
-
SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ ve KAYMAKAMLIK
Merhaba arkadaşlar
Ben İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunuyum Kaymakamlık sınavına girebilme hakkımız var mı acaba? açıkça yazılan bölümlerde Sosyal Hizmet geçmiyor ama İbbf mezunuyum bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim -
RE: SOSYAL HİZMET VE KAYMAKAMLIK
@ilaydailayda Merhaba Hocam ben de İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü mezunuyum ve bu sorunun cevabını araştırıyorum kaymakamlık sınavına girebilir miyiz bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.