97 net ile beni de ekleyebilirsiniz
yavuz111 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
@herseye-rağmen evet tekrar etmek zorunda değilsiniz ancak üslubunuz düzgün olmak zorunda. Bence diye yüz kez belirterek forumu meşgul etmeyin. Her gün yazmak zorunda değilsiniz. Size sizin hakettiğiniz kişilerle iletişiminizde iyi gayretler diliyorum.
yavuz111 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@109-dönem, içinde söyledi: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Amirim-0 bu haftada uykusuz kalmayalım mı?
Bu hafta bi aksilik çıkmazsa tamam inşallah ama ülkemizde 1 saat de çok şey değişiyor malesef bekleyip görcez artık.
Hocam bu hafta için herhangi bir aksilik çıktı mı yoksa gelecek mi inşallah?
-
RE: 2023 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@miadam112 @BernardKissenger Hocam beklemeye devam mı yoksa haftaya mı diyelim…
-
2023 mülakat whatsapp grubu kuruldu mu acaba ?
-
@herseye-rağmen evet tekrar etmek zorunda değilsiniz ancak üslubunuz düzgün olmak zorunda. Bence diye yüz kez belirterek forumu meşgul etmeyin. Her gün yazmak zorunda değilsiniz. Size sizin hakettiğiniz kişilerle iletişiminizde iyi gayretler diliyorum.
-
@herseye-rağmen öncelikle hangi iki sorunun olduğunu sonra da netleşme hakkında nasıl bir netleşmeden bahsettiğinizi açıklar mısınız?
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar içimizde subay ya da subay öğrencisi olup sınava girmiş olan var mı? Varsa benimle iletişime geçebilir mi?
-
@kartalbaba anladım hocam sağolun, iyi akşamlar.
-
@kartalbaba hocam arkadaşın dediğini teyit edip sorgulayacağınız kaynak onun üyelik tarihi değildir, ben mesela ilk kez sınava girebildim, lakin forumu 3 yıldır takip ediyorum, ben de sınava girebildiğim ve iyi bir sonuç beklediğimde hesap oluşturdum.
-
@yavuz111 Bilgi aldım kaymakam adayları şubesinden, yönetmelikte bölümümüz geçiyorsa gerek olmadığı söylendi. Merak eden başka arkadaşlar varsa bilgisi olsun.