Maviye
maviye çalar gözlerin,Yangın mavisine
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Bozuksam,
Can benim,düş benim,
Ellere nesi?
Hadi gel,
Ay karanlık....
— Hasretinden Prangalar Eskittim - Ahmet ARİF
ggkayra tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
ggkayra tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
Günaydın Arkadaşlar
Data yayınlarını aldım bende. Kanunları kopyala yapıştır yapılmış ancak kanunlar daha düzenli daha okunabilir duruyor algı olarak. Yinede konu anlatım sayılmaz. Kanunlardan direk bakabilirsiniz. En iyisi kanun okuyup bol bol soru çözmek . Ancak kaynaklar sınırlı ne yazıkki -
@kendinehakime Adalet Mezunu olupta Lisans okuyan yada lisans a öğrenimini tamamlayanlar demek istedim . Biraz karışık yazmışım
-
Adalet mezunu olup lisans a başvuran arkadaşlar ise Net bir şekilde başvurabiliyorlar. Sakın kafanızı bulandıranlara izin vermeyin.
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun inşallah emeklerin karşılığı alınır. Bende kaynak henüz temin etmedim. Data yayınlarını düşünüyorum. Vatsap grubu varsa katılım sağlamak için bilgi alabilir. Zaman çok az olur mu nasip ilk defa gireceğim
-
RE: Yeniden Üniversite Okusan Hangi Bölümü Okurdun ?
yeniden üniversitede okuma fikrinde bile kısa yoldan ne olabilirdim ne meslekde ne kadar kazanırdım diye düşünerek cevaplar arıyoruz. Bizi bu hallere getiren sistem utansın
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
@2525 elimde mevcut kitap kapagından ve inceliğinden dolayı garipsemiştim doğrusu
kardeşimin önerisiyle aldım içeriği dolayısıyla okuma merakındayım şu anda
-
@garipbülbül kitabı geçen ay almıştım inşallah okuyacağım
-
Maviye
maviye çalar gözlerin,Yangın mavisine
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Bozuksam,
Can benim,düş benim,
Ellere nesi?
Hadi gel,
Ay karanlık....
— Hasretinden Prangalar Eskittim - Ahmet ARİF -
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
mrb arkadaşlar hukuk mezunları dışında iibfilere idari hakimlikte yüzde yirmi barajı kalktı mı?