Selam arkadaşlar. Mülakatı kazanan arkadaşlarımızı can-ı gönülden kutluyorum. Hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlarımın da umudunu kaybetmemesini, geçmişte kazanamayip da şimdi kazanan birçok kişi gibi bu yollardan geçtiğini düşünerek yola devam etmesini temenni ediyorum. Ben de yedek listedeyim ve burada bu iletiyi gören arkadaşlarımdan bir şey rica ediyorum: Başka kurumları kazanıp da burayı tercih etmeyecek olanlar varsa kuruma ve bir şekilde bize bildirirlerse çok memnun olurum ve bir nebze bizlere de fikir vermiş olursunuz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Thepacemaker
@Thepacemaker
Thepacemaker tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
Thepacemaker tarafından gönderilen son iletiler
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim. Sgk'de güvenlik soruşturmaları tahminen ne kadar sürer bilginiz var mı hocam?
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Evrak teslimini bizzat yapmamız şart mıdır bilen, soran var mı?
-
@umutsuz06 Hayır onu sormadım. Arayabilecek birisi onu da sorabilir mi?
-
@Tabularassa Bugün aradım. Asillerin ataması halen bitmemiş. Bittikten sonra ilana çıkacaklarmış. Tahmini kaç kişi çağrılacak diye sordum ama sayı alamadım.
-
Selam arkadaşlar ben de aradım. Görüştüğüm beyefendi, asillerden kaç kişinin belge teslim ettiğini söylemedi. Ne zaman açıklarsınız dediğimde asillerin çağrılmasından itibaren belli olur dedi. Asiller ne zaman çağrılır dediğimde güvenlik soruşturması olduğu için 3-4 ayı bulabilir dedi.
-
Selam arkadaşlar. Mülakatı kazanan arkadaşlarımızı can-ı gönülden kutluyorum. Hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlarımın da umudunu kaybetmemesini, geçmişte kazanamayip da şimdi kazanan birçok kişi gibi bu yollardan geçtiğini düşünerek yola devam etmesini temenni ediyorum. Ben de yedek listedeyim ve burada bu iletiyi gören arkadaşlarımdan bir şey rica ediyorum: Başka kurumları kazanıp da burayı tercih etmeyecek olanlar varsa kuruma ve bir şekilde bize bildirirlerse çok memnun olurum ve bir nebze bizlere de fikir vermiş olursunuz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.