Arkadaslar yedekler hakkinda duyumunuz var mi..asil atamalari ne kadar surecek..tum yedekler cagrilacak mi..
umutsuz06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANIKPSS A içinde yayımlandı
-
Su ana kadar kac asil basvuru yapti..Bilen var mi acaba?
-
@jjrousseu Sanirim calismiyorsaniz derhal..calisiyorsaniz muvafakatiniz gelince..
-
@DELİ-KURT 3 ay olayini hatirlattim..guvenlik sorusturmasi olayi karıştırdı o konuda ne yapacagimizi bilmiyoruz ancak yedeklerin hakki yanmaz dedi..
-
RE: feragat dilekçesiKPSS A içinde yayımlandı
@dirilis hangi kurumdan feragat ettiniz acaba..ben sgk uzman yrd. Yedek listesindeyim
-
@spinoza Hayirli olsun..darısı bizim basimiza...tebligati gelenler yazin burdan....
-
Insallah dediginiz gibi olur..suan ise baslayacak kac kisisiniz grupta?son sayi yani.
umutsuz06 tarafından gönderilen son iletiler
-
@spinoza Hayirli olsun..darısı bizim basimiza...tebligati gelenler yazin burdan....
-
@beklemeci bana da emniyetten kimse ulasmadi..emniyet ne diyor ulasinca?ayrica sorusturma tahmini ne zaman biter?tesekkurler arkadaslar..
-
@sgkbıkkını arkadaslariniz onceden baska bir kurumda calisiyor muydu yoksa ilk atamalari mi?onceden baska bir kurumda calisan kisilerin sorusturmasi kisa surebilir diye dusunuyorum.
-
@spinoza ben aradigimda da 15 kisinin kesin olarak belgesinin istenecegini soyledi..Ancak bos kadro sayisi konusunda bilgi vermedi..yani 5 kisilik bos kadro icin bile yedeklerin tamaminin belgesini isteyecegini soyleedi..ben sonlara dogruyum..cok teşekkür ederim..
-
@spinoza peki bos kadro 15 mi yani tamami yedeklerin atanacak mi? Sordunuz mu? Hakkimizda hayirlisi..tesekkurler.
-
Bu arada ben de bir hafta once aradigimda ,surec devam ediyor ,asil atamaları bitmedi demislerdi..ancak sizlere 10 gun once aradiginizda, asil atamalari bitti demisler..hangi soylenen dogru anlamadim.
-
15 kisinin tamami atanacak mi? Yani bos kadro sayisi 15 mi yoksa her ihtimale karsi mi yedeklerin tamamini çağırıyorlar?
-
@spinoza kac yedek cagirilacak,sorduz mu?
-
Merhaba arkadaslar..asil atamalari ne alemde bilen,arayip soran var mi?tesekkurler..
-
@JanTinbergen burada onemli olan muvafakat bekleyen kisilerin atamasi yapildi mi?atamalari yapildi ise yedeklerin atanma hakki bitmis oluyor cunku.