Ben KPSS de 90 puan almış bi kardesinizim. Bugun eve giderken kara kara düşünüyordum nasil sinav ücretini anlatcam babama. Inanmaz diye içim içimi yiyordu. Eve gittim baba dedim sinav ücretini 420 TL yapmışlar ayıptır günahtır diyorum. Girer işe çalışırsın dedi. Bi an durdum haklıydı moralim bozuldu. Bisey diyemedim. Bizimde çekilecek cilemiz var dedi. 25 yaşında adamım yemin ediyorum gözlerim doldu. Benim ne suçum var diye. Anam babam haklıydı amaa ne bileyim elimden bişey gelmiyor.
WilliamNiskanen
@WilliamNiskanen
WilliamNiskanen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad sen insanlari kandirdiktan sonra sana soylenen tüm sözler müstahak. Zaten iyi niyetlerini yazdiklarindan görüyoruz. Sen 15 Şubattan sonra saklandığın deliğe tekrar dön.
-
RE: Türkiye Suriyelilerin vatanıdır
Türkiye ; Türk vatandaşlığı ile bağlı olanların vatanıdır.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Ben Askerde girdim mülakata. Askerlik bitti 2 ay oldu daha açıklanmadı. Hayret verici.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Allah kimsenin emeklerini zayi etmez. Hayırlısı buymuş der geçeriz 4 mülakat gördüm. Sonunda oldu Allah utandırmasın.2017 Guy
-
@İnmyheart buradakiler kursada laf söyleyince ama o bizi derse oturttu onun sayesinde çalışıyoruz diyorlardi. Forumda cok sevilen bi çocuktu kendisi. Bana ağaca su vermemissin kadar kötüsün dedi. O günden beri moreller pert bende.
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sofuoglu hocam Kürşad denen arkadaşı ben bu forumdan tanıyorum. Ne derse çıkmayacağına kefilim.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@iktisatci sen hala mı korkuyorsun ya valla ya trolsun. Yada o puani kaydirmayla aldın. Ya git artık işine gücüne bak. Dersini çalış bu kadar korkuyorsan. Yorma milleti burda.
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
Bilmiyorum sizde de var mı benim ingilizce sınavım cok iyi geçmedi kotu bile denebilir. Nedense cok umutluyum bilmiyorum hiç durmadan bakasım geliyor.
WilliamNiskanen tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@ragnarnurkse En yakın zamanda diyorlar Ragnar Kardeşim. KPSSden önce gelir inşallah.
-
Allah kimsenin emeklerini zayi etmez. Hayırlısı buymuş der geçeriz 4 mülakat gördüm. Sonunda oldu Allah utandırmasın.2017 Guy
-
@aslan-reyiz Buradayız. Arkadaşların heyecanına ortak oluyoruz.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
**Halil Kardeşim inşallah girer. **
-
Kaynak?
Arkadaşlar tekrardan KPSSye hazırlanacağım. Hangi kaynakları önerirsiniz ?
-
RE: 2018 GUY MANİSA
@yfg kardeşim çıkmış soru odaklı bakma son sene soru stilleri değişti. Özgünde bakmanı tavsiye ederim.