@sofuoglu şu an biz nasıl yapsak diye konuşurken öğretmenler Twitter'da adil atama istiyor. Yapalım bişeyler artık nolursunuz beklemekten yorulduk. Sanki guyu kazanan herkesi alacaklar mı yarımızın işi gene olmayacak bir sonraki sınavın geleceğinin garantisi ? O da yok. Guy sınavı En iyi ihtimal mart Nisan ayını gösteriyorsa KPSS asılmamız gereken aylarda guya yönelik çalışıp heba olucaz. Beklemeyelim artık lütfen rica ediyorum guyu kazanan arkadaşlar, 2017 KPSS puanlarını kullanmak isteyen arkadaşlar hepimiz elimizi tasın altına koyalım. Etkinlik mi gerekiyor yapalım lütfen artık. Gerçekten beklemek ağır gelmedi mi ya ?

bıçak sırtı
@bıçak sırtı
bıçak sırtı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: Geceye Bir Şarkı Bırak
https://youtu.be/PHo5U9Rios0 Seher yeli eser yırtar eteğini gülün.. Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün,,,
-
Stresten kilo verenlere saygı duyuyorum sanırım az önce tatlı, tuzlu, ekşi,acı hepsini harmanladım hatta daha fazla yememek için sanırım uyucam . Tv izlesem belki zaman geçer dedim bu süreçte astigmat ve miyop olduğum için ekranı hiç göremiyorum görüntü yok ses var. Kalkıp içeri gideyim dedim belimden boynumdan, kollarımdan çıtırdama sesi geliyor. Psikolojik çöküntüyü anlatmama zaten hiç gerek yok saniyede değişen duygular var, simego gibi çift karaktere büründüm. Allah sonumuzu hayır etsin
-
@priss yine mi uykular yalan oldu
Sevim koş Çarşamba’ya şunun şurasında ne kaldı
-
@saay her şeyi anlarım da ŞIMARIK KÜÇÜK ÇOCUK HAVALARINI anlamam kusura bakma. Burda son düzlüğe ramak kalmış, insanlar baştan ayağa kendini yedi bitirdi gitti biraz paylaşım yaparak stres atıyor, biraz bilgi edinmek istiyor. Elenecek sayısı da ilan geldiğinde belliydi zaten. Siz yeni mi farkına vardınız ? Yoksa stres yeni mi başladı ?
-
Günaydın.. Bugün, yüzümüzün güldüğü bir gün olur inşallah
Güldürmezlerse beklemeye devam mı yoksa artık bir şeyler yapacak mıyız ?
-
Günaydın, kaldığımız yerden beklemeye devam inş bugün bekleyişin hayırlarla son bulduğu gün olur
-
@Priss ya ne güzel söyledin
Moralim yerine geldi gidip biraz alışveriş yapayım moralim arşa çıksın insallah gece sönmez
allahım nolur gelsin artık nolur nolur nolur
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@hobbes hem yetki hem imza devrinde karar alma yetkisi makamdan makamadır şıkkı yaptım ben de A kitapçığı A şıkkıydı
-
@Priss Çok teşekkür ederiz insallah bi an önce açıklarlar dediğiniz gibi kazandığım bi sınav olduğunu da unutmak üzereyim
bıçak sırtı tarafından gönderilen son iletiler
-
Günaydın, düzenli olarak yaptığımız tek şey beklentiye girmek :)) Hayırlısı olsun herkes için iyi günler
-
Foruma gibten daha zor giriliyor ben ümidi kestim
-
@del-piero ben demezsem yediğim kaba pislemek olur. Bir tivitine bile ihtiyacımız olduğu günler oldu konumuz gerçekten Tuğrul Koçer mi yoksa Gibin sınavı hala açıklamaması mı ? Ne dediyse dedi her dediği laftan bir şey çıkarmak zorunda değiliz.Hele başkasına sarmak zorunda hiç değiliz. Ben de anlamıyorum dediklerinden napalım yani içerden iyi kötü duyum alabildiğimiz priss vardı onu da delirttik. Sırada Tuğrul hoca mı var ?
-
Sayıştay denetçisi arkadaşım haftaya duyumu aldım dediğinde gülmüştüm ben ya başkasıyla dalga geç uğraşma benle diye. İnşallah yarın açıklanır da sadece uğraşmış olursun canım benim
Zira bunun adı bilgi paylaşımına doğru gidiyor korkuyorum
-
@sofuoglu önceden bizimkiler söyleniyordu sigaraya şimdi balkona çıkarken arkamdan çakmağını al çakmağını diyolar
-
GİB kaos istiyor, tartışma istiyor, kavga istiyor burası gene güllük gülistanlık oldu belli bu akşam çıkmaz bize bişi burdan.Gece belki
-
Ben Tuğrul hocanın ne anlatmaya çalıştığını yorumlamaktan yoruldum ya gerçekten anlayan arkadaşlar varsa bi el atıverin lütfen
-
Bu gece de uykusuz kaldık sonuçlar açıklanırsa iyi kötü 1 hafta uyurum ben
-
@kzxp Muğla’da iibfli sayımız artacak gibi :))
-
Burası cennet mahallesine dönmüş arkadaşlar
Kaos resmen ya uygun zemin hazırlanmış