2014'de hazırlanmaya başladığımda herkes alımlardan şikayetçiydi. 2015'de ise "2014'de ne güzel ilanlar geliyordu" diyorlardı. 2016'ya geldik 2015'e özlem duyulmaya başlandı. Muhtemelen 2017'de de 2016 özlemle ile anılacak.
Persephone
@Persephone
Persephone tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ''2017'de daha az personel alınacak'' açıklaması.
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@arya ÇSGB ile ne alakası var ki ?
-
RE: Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@aliveli demek ki bu kurumda liyakata önem verilmemiş ve adeta bu kurumu virüs gibi sarmış FETÖ/PDY . Ve liyakat kültürünün de 15 Temmuz'dan sonra şak diye değişmiş olduğunu sanmıyorum.
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Burayla ilgili bir gelişme yok mu acaba ya ? @Robespierre'nin dediği gibi kurum uzmanlıkları çok sarkıtmadan açıklamış (kaynak: malum forumdaki eski yazışmalar )
-
@Sipsilimarpuc neden şükür ediyorsunuz anlamadım, mazoşist misiniz ?
-
Bu sınav neden açıklanmıyor hala. Kafayı yedirecekler bize.
-
Mülakatta bütün soruları bilenler avantajlı galiba çünkü herkese yardımcı olmuşlar bir şekilde ama kimisi yardımcı olunduğu halde yarım yamalak cevaplamış. Buna rağmen içeride olumlu hava olmasından dolayı herkesin bir ümidi var sanırım : ))
-
@mariapuder bu sene Ulaştırma Bakanlığı öyle yaptı hep kadınları aldı. Bence o kontenjanı Ulaştırma'ya vermişlerdi. Ayrıca millet boşa gaza geliyor, iyi geçti ama neye göre iyi geçti ? Sorulara -özellikle zarftan gelenlere- cevap verdiysen tamam o zaman umutlu olmak gerekiyor. İnsanımız da tuhaf, komisyon güler yüzlü ve içeride pozitif bir ortam var diye herkes iyi geçti sanıyor. Ona bakarsak özel sektörde her iş görüşmesi şen şakrak baklavalı börekli geçiyor 100 kişiden 1'ini alıyorlar : (
-
Ben içeride 25 dakika falan kaldım ama hepsine cevap veremedim zarftan çıkanların öncelik soruların hepsini bilenlere verilmeli bence. Çabuk açıklanır umarım gerçekten çok bunaldım.
Persephone tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
@Harun-Resid "..ya Hak ya Allah..."
-
RE: SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI.
@Harun-Resid SAYIŞTAY ÇIKMIŞ KLASİK SINAV SORULARI. içinde söyledi:
72 puan 106 sıralama ya Hak ya Allah. Mülakat süreci için bi yazı yazılacak mı? Bilgilendirme amaçlı? @paretowilfredo
Kendini patlatma kardeş.
-
@mazlumaday uzman arkadaş zaten pek torpil yapamaz ya en fazla referans olur. 5 puan kanaat kullanırlar hakikaten bir haber alabilen varsa söylesin. bana söylesin veya ben söylerim
-
@mazlumaday ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
bakmayın
kuzenim girmiş, merak ediyoruz deyin hocam
-
@mazlumaday ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@vega Açık konuşayım.Kurumda tanıdığım var.Haber dahi vermeyeceğim.Torpil kasacaklar da kazanırsa gözlerine uyku girmesin
Kurumda tanıdığınız varmış oradan öğrenseniz keşke ne zaman açıklayacaklarını : (
-
Ben içeride 25 dakika falan kaldım ama hepsine cevap veremedim zarftan çıkanların öncelik soruların hepsini bilenlere verilmeli bence. Çabuk açıklanır umarım gerçekten çok bunaldım.
-
@mariapuder bu sene Ulaştırma Bakanlığı öyle yaptı hep kadınları aldı. Bence o kontenjanı Ulaştırma'ya vermişlerdi. Ayrıca millet boşa gaza geliyor, iyi geçti ama neye göre iyi geçti ? Sorulara -özellikle zarftan gelenlere- cevap verdiysen tamam o zaman umutlu olmak gerekiyor. İnsanımız da tuhaf, komisyon güler yüzlü ve içeride pozitif bir ortam var diye herkes iyi geçti sanıyor. Ona bakarsak özel sektörde her iş görüşmesi şen şakrak baklavalı börekli geçiyor 100 kişiden 1'ini alıyorlar : (
-
RE: Kültür-Sanat / Bugün hangi kitaptan kaç sayfa okudunuz? Okuduğunuz kitaptan bir bölüm/anekdot paylaşır mısınız?
Önümde 1 sınav 1 mülakat birkaç tane açıklanmasını beklediğim mülakat var ve ders çalışmaya konsantre olamıyorum. Kitap okuyorum 5 sayfa sonra bırakıyorum film açıyorum 15 dakika tahammül edemiyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum, çıkınca hemen eve dönmek istiyorum. Sanırım depresyondayım