SGK Uzmanlığıyla beraber açıklanacağını veya SGK Uzmanlık sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre sonra açıklanacağını düşünüyorum.Hem ÇSGB hem SGK mülakatına giren kişilerin en fazla sadece birini kazanacak şekilde bir düzenlemenin yapılacağını, ÇSGB mülakatında çoğu kişiye belki de herkese sorulan "SGK Uzmanlığına girdin mi ? " sorusuyla bu düşüncemin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu öngörüyorum.
Robespierre tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
bu sinava öylesine girenler varsa mulakata gitmeyecekler ki muhakkak vardır. onlara hakkımı helal etmiyorum 0.04 le kaçırmak nedir.. gircek arkadaşlara başarılar Allah yardımcıniz olsun.
Kardeş başka mülakatların sonuçlarını açıklasalardı ve başarılı olsaydık, tutup da buna başvurmazdık, olur da olumlu mülakat sonucu gelirse buna da spor olsun diye girmenin anlamı yok.
Robespierre tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
bu sinava öylesine girenler varsa mulakata gitmeyecekler ki muhakkak vardır. onlara hakkımı helal etmiyorum 0.04 le kaçırmak nedir.. gircek arkadaşlara başarılar Allah yardımcıniz olsun.
Kardeş başka mülakatların sonuçlarını açıklasalardı ve başarılı olsaydık, tutup da buna başvurmazdık, olur da olumlu mülakat sonucu gelirse buna da spor olsun diye girmenin anlamı yok.
-
@İNSAN İş Teftiş Kurulu Başkanlığının hantal olduğu doğru fakat ÇSGB Merkez Müdürlükleri normal bir şekilde çalışıyor. Elinizde "bürokratik anlamda oldukça yavaş" olduklarına dair somut bir örnek var mı ?
-
@sofokles ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum. Fazla araştıramadım ama ÇSGB 2012-2013 yıllarında aldığı merkez uzmanlıkları çok hızlı açıklamış. (1 hafta ve 15 gün ) yine 2015 yılında yaptığı alımı 1 ayda açıklamış.
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@mariapuder siz zaten memur değil misiniz ?
-
SGK Uzmanlığıyla beraber açıklanacağını veya SGK Uzmanlık sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre sonra açıklanacağını düşünüyorum.Hem ÇSGB hem SGK mülakatına giren kişilerin en fazla sadece birini kazanacak şekilde bir düzenlemenin yapılacağını, ÇSGB mülakatında çoğu kişiye belki de herkese sorulan "SGK Uzmanlığına girdin mi ? " sorusuyla bu düşüncemin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu öngörüyorum.