@Kethüda 110 net duydum hocam
Calebekubann
@Calebekubann
Calebekubann tarafından gönderilen en iyi iletiler
Calebekubann tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2023 Yılı Kaymakam Adaylığı Sınavı
Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
-
Kişiler arasında da ilk günden beri ihtilaf var bence yayında hoca diyor 95 doğru yapamayan mülakata kalamayabilir. Birisi çıkıp diyor 92 3 4 5
-
@raif-puder benimle konuşan kişi çok bilmiyordu tolga diye birisi. Yayın falan yapar hocalarımız değerlendirir cart curt. Buna 90-95 arası de demişler niye dediğini o da bilmiyor
-
Yakın eğitimle iletişime geçtim
90-95 arası saçma bir genel kabul oluşturmuşlar. Bu sınav 89la kapatırsa insanlara ne diyecekler kendilerini nasıl savunacaklar -
@kaymakamhanım hocam siz değindikten sonra direkt soruyla alakalı değerlendirmeyi okuyup, hocaya yazdım. Hocanın verdiği cevap yazdığım gibi. Gerçi geçen yıl doğru soruyu iptal etmişlerdi buna ne yapacakları belli olmaz
-
Ahmet Hoca iktisat sorusuyla alakalı soruda bariz hata olmadığını söyledi.
Sadece soru kapalı dedi -
Bu çalışmaları daha önce yapmaları gerekmiyor muydu? Sonuç açıklanacak oldu adamlar hâla insanları arayıp veri toplamaya çalışıyıorlar. İlk gün birisi 95 net dedi diğeri doğru dedi, insanları karmakarışık durumun içinda bırakıp ben demiştim demek için sıra kolluyonlar. 89 nete da yılığmadasınız 91 nete de yığılmadasınız diyorlar 88 nete de
-
@kaymakamhanım hocam gsyh sorusundaki bariz hata nedir? Soruyla alakalı hocalar bir değerlendirme yaptılar mı
-
@ceterissparibuss hocam kuvvetli ihtimal iptal edilecek sorular taban neti aşağı mı çeker yukarı mı