hukuktan ya da işletmeden vakit ayırıp iktisata muhasebe ye vakit buluyorduk benim için kötü oldu
haninerdeler
@haninerdeler
haninerdeler tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
SGK uzmanlığı mülakatına girdim gayet güler yüzlüydüler çok sıkmadılar bu mülakatta da ortam aynı olur muhtemelen. Bu arada gazinin çalışma kitabıyla Tüyo yu tavsiye ederim rahatlatıyor mülakattan önce.
haninerdeler tarafından gönderilen son iletiler
-
@Keynes-dede gazinin çeko kitabı var onu al orada zaten çıkabilecek soruların tamamı var, üstünede tüyodaki çıkmış sorulara bak çok kasmana gerek yok yavaş yavaş çalış
-
@FameFabre Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
BİSMİLLAH deyip Tüyodan bakıyorum 2 gündür lâkin çalışan, evli ve çocuklu olunca zor oluyor haliyle.
Yetişemeyecek gibi kitap 992 sayfa .
İşletme mezunu olarak nelere ağırlık vermek gerek acep️
Hocam önce 4 yıldızlı 3 yıldızlı sorulara odaklan. 5gunde bitirdim ikinci tura başladım
-
çalışma sorunları diye bi kitap gazi kitabevinin tüyoda da iş sgk hukuku var ama ikisinden okumak iyş oluyr işi şansa bırakmamak için
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
bana da alan sordular sıkıştırdılar baya.
-
SGK uzmanlığı mülakatına girdim gayet güler yüzlüydüler çok sıkmadılar bu mülakatta da ortam aynı olur muhtemelen. Bu arada gazinin çalışma kitabıyla Tüyo yu tavsiye ederim rahatlatıyor mülakattan önce.
-
RE: KPSS Alan Bilgisinde Soru Sayıları Arttırıldı (2017-KPSS)
hukuktan ya da işletmeden vakit ayırıp iktisata muhasebe ye vakit buluyorduk benim için kötü oldu