2016 yılından itibaren kaymakamlık sınavına giriyorum ve 3 kez mülakattan elenen bir arkadaşınız olarak nacizane fikrimi belirtmek istiyorum. Sınavdan çıktıktan sonra ki düşüncem sınavın taban puan ile kapatacağı hatta kadronun dolmayacağı yönündeydi. Grupta yazılan puanları gördükçe ya herkes çok sağlam çalıştı ya da ben 6 ay çalışmama rağmen çok kötü yaptım düşüncesi hasıl olmaya başladı. Yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak taban puanın 73.75 olacağı yönünde. 74 üzeri puan alan arkadaşların sonuçların açıklanmasını, morallerini yüksek tutmalarını düşünüyorum. Hak edenin kazanması dileğiyle. Herkese başarılar
akarsututkusu
@akarsututkusu
akarsututkusu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@herseye-rağmen o soruyu ben de 1958 yaptım kardeş. Bazen yanlış yaptığımızı kabullenmek lazım. Soruya hatalı demek yerine ben yapamadım demek daha doğru olur
-
@herseye-rağmen ben de ilk okuduğumda 1946 yaptım daha sonra büyük ibaresini görünce 1958 diye cevabımı değiştirdim. İptal edilmesi benim de işime gelir ama o sorudan ekmek çıkmaz yani
-
@arzıngaribi niyetimiz o yönde. İş yerinden 8 9 kişi girdik. Bugün hepsiyle konuştum netlerini yazacaklar paylaşacağım. Belki bir nebze de olsa faydam olur.
-
@godot37 inşallah olur kral
akarsututkusu tarafından gönderilen son iletiler
-
@olursaekime 73 ve üstü alanlar mülakata kalacak gibi
-
Halen söylüyorum arkadaşlar taban puan 73 ve üstü. Sınav açıklanınca belli olur zaten
-
@olursaekime içerdesin kral her türlü
-
@olursaekime kim o kral tanıdık mı
-
@godot37 inşallah olur kral
-
@godot37 çok iyi içerdesin hocam o zaman
-
@godot37 sen kaç alıyorsun hocam
-
@godot37 hocam sence kaçla kapatır sınav. Sen hislerin kuvvetlidir?
-
@godot37 aynen Kocaelide izmitte gelecek misin
-
Beyler sakin olalım hepimiz stresli süreçten geçiyoruz. Kalp kırmayalım. Yarın bir gün meslektaş olacağız