TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. betsibet
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 45
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

betsibet

@betsibet

10
    İtibar
    1079
    Profil Görüntülemeleri
    45
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

betsibet Takip etme Takip Et

betsibet tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı

Bazı arkadaşlar o kadar önemli noktalar değinmiş ki..Kraldan daha çok kralcı arkadaşlara bir not bırakalım buraya.Yazılı sınavı verip bizlerin gayretine laf edenlere:
      1.Yazılı notun yüzde yetmişi mülakatın yüzde otuzu ile nihai başarı listesi oluşturulur.Mülakat ortalaması en az yetmiş olmalı.(Eksik veya yanlışsa söyleyin düzelteyim.)
      2.Referansın referansa üstünlüğü vardır.Referansınıza o kadar güvenmeyin.
      3.Adaylığa kabul alanların sayısı ilandaki sayıdan genel olarak daha azdır.

Buradaki arkadaşlar yalnızca kendileri için değil diğer arkadaşlar için de şansı arttırmak için çabalıyor.Bu çabayı yeren, hor gören arkadaşları buyursunlar piste alalım.Sınavda yaptığım da yapamadığım da kendi gayretimden ve kısmetimden.Talebimiz ney yeni bir sınav.Yapılan sınavlar arasında bile kolaylık zorluk farkı varken bizim bu talebimizin abes olduğunu düşünmüyorum.Mezunlar, avukatlar, mülakata kalanlar-kalamayanlar herkes birbirine destebk olmalı.Hepimizin ideallerimizin ve rızkımızın peşindeyiz.

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      betsibet
      betsibet

@svcihanim Daha avukat mezun ayrımı var düşünülen alım sayısında.Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama aynı anda hem avukat hem mezun sınavına girilebilmesi bana tuhaf geliyor.İki statüden birinin tercih edilmesi daha mantıklı değil mi?Bir ara ona da el atsak fena olmaz bence:)

betsibet
      betsibet

http://anayasadegisikligi.barobirlik.org.tr/Anayasa_Degisikligi.aspx

Anayasa değişikliği karşılaştırmalı tablo halinde, kolaylık olur çalışanlar için.

betsibet
      betsibet

@aliveli hayırlısı olsun siz daha vakıfsınız sanırım konuya.Yine de 24 saat ülke şartları için çok uzun.

betsibet
      betsibet

@mazlumaday Zannetmiyorum.2014 sonbaharın yazılısını kazanan arkadaşlar 2015 mayısta da girmişti, mülakatlar açıklanmamıştı.Aynı tablo yaşanır.

betsibet
      betsibet

@iyimser16 sayın Bakan' ın açıklaması ve bunun üzerine bakanlık tarafından yapılan bir duyuru var. Muhtemel tarih 3 haziran. Diğer adaylık sınavlarında ilan edilen metin gibi değildi tabi bu duyuru. Bakan açıklamasında eylül ekim kasım gibi bir sınav daha olacağından bahsetmişti. Belki eylülde birleştirirler. Benimki sadece ihtimal, umarım olmaz tabi. Bu hafta içi gerçek bir ilan ve başvuru tarihi bekliyorum. Bu iki hafta içerisinde gelmezse ne olur bilmiyorum.

betsibet
      betsibet

betsibet tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Uzman yardımcılığı mı, hakimlik mi?

@mauro-camoranesi ben kendi işimi bozmazdım. Büyük bir rahatsızlığım yoksa. Engel olmak istiyorum gibi düşünmeyin lütfen. Hakimlik sınavları insanı çok yıpratıyor ve salt puan ağırlıklı değil. Öylesine de girilse insan da bir beklenti meydana geliyor.

betsibet
      betsibet
    • RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.

@issiziibfli bence ilanı beklemeyin. Aşağı yukarı bütün sınavlar sorumluluk kapsamı açısından yakın. Bir yerden başlamanız faydalı olur. Eylül ekim kasım üç aydan biri Sınav içinse, adalet bakanının açıklaması bu.

betsibet
      betsibet

@UtkuÖner bu zamana kadar illa ki duymuşsunuzdur ama tahminler on on iki bin civarı mezun, beş bine yakın avukat. Sağdan soldan duyduğum bu.

betsibet
      betsibet

@aliveli yalnız eylül, ekim, kasım dendi sınav için. İlanla sınav arasındaki sürenin aylar olmasına gerek yok. Genel olarak sınavlar en erken kasımda yapılmış ama bu sefer ne olur bilemeyiz.

betsibet
      betsibet

@aliveli hayırlısı olsun siz daha vakıfsınız sanırım konuya.Yine de 24 saat ülke şartları için çok uzun.

betsibet
      betsibet

@Alchemist idari yargı aynı rakamlarda olur. Çok şaşırtmaz. Sonbahar sınavını aralığa kalacağını düşünmüyorum açıkçası. Mülakat, güvenlik araştırması, ihtiyaç derken en geç kasım olur. Belirgin bir ihtiyaç varsa belki planlanan haziran sınavı idari yargının da dahil edilmesinin daha makul olacağını düşünüyorum.

betsibet
      betsibet

@iyimser16 sayın Bakan' ın açıklaması ve bunun üzerine bakanlık tarafından yapılan bir duyuru var. Muhtemel tarih 3 haziran. Diğer adaylık sınavlarında ilan edilen metin gibi değildi tabi bu duyuru. Bakan açıklamasında eylül ekim kasım gibi bir sınav daha olacağından bahsetmişti. Belki eylülde birleştirirler. Benimki sadece ihtimal, umarım olmaz tabi. Bu hafta içi gerçek bir ilan ve başvuru tarihi bekliyorum. Bu iki hafta içerisinde gelmezse ne olur bilmiyorum.

betsibet
      betsibet

@paretowilfredo 3 haziran sınavının ertelenebileceğine ilişkin dedikodular dolaşıyor, sizde bir duyum var mı?

betsibet
      betsibet

Değerli arkadaşlar,
      Bir önceki sayfalarda Akim'e başvurudan bahsedilmişti. Bugün cevap geldi. Adalet Bakanlığı Personel Birimi' ne yapınız, diyor kısaca. Bilginize ..

betsibet
      betsibet

Mülakatlar beşerli kişiler halinde yapılıyormuş ; sanırım haziranla aralık kitlesinin kazanan kısmı kesişmeyecek..

betsibet
      betsibet