@kelime9345 anladim hocam teşekkür ederim. Anayasa ve idare referanduma evet gelirse köklü değişecek . Buda yıl sonundaki sınava etki edeceğinden şimdilik bakmiyorum kpss gecmisim de var . Alt yapım sağlam onlaedan . Bence ceza,medeni usul,medeni hukuk,borçlar ,idari yargı dersleri çok onemli
Adrenalin
@Adrenalin
"Gerçek olan güzeldir, Güzel olan gerçektir."
Adrenalin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@aliveli hocam askerlik şubesinden 2 ay önce aldım . 2019 mayıs. Bu yilin sonun da herşey belli olur bence çünkü yüksek lisanstaki o yarı yıl kistasi bitmiş oluyor. Yıl sonundaki hakimlik sinavina gireyim de ondan sonra tekrar şubeye giderim.
-
RE: Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
Seyirci sayisimiz bile besiktasimin tarihini ifade ediyor .41903 kişi bugün lyona futbol dersi verip adıni yarı finale yazdiracaktir insAllah ...
-
RE: Anayasa -İdare hukukunda son değişiklikler notu olan var mı arkadaşlar?
Osym uygulamaya geçmeyen değişen maddeleri sorar mı meçhul ..
Not : 2019 başlangıç .
Ayrıca Anaya metni ne zaman yürürlüğe girer acaba ? -
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
Arkadaşlar kaynak sağlam 2_3 ay sonra kaymakamlik sınavı var . Hakimlik ise acilmicak mayista fakat arAlikta açılır .
-
RE: Beşiktaş Lyon'u geçebilir mi?
@Hannibal olamaz öyle birşey. Yapacaklarını yaptılar . UEFA ile bir olup maçtan önce hemen 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası geldi iki takımada . Bu yüzden bu akşam gozlerr seyircilerde ve hakemde olacaktır.
Dinamo Kiev maçını unutmadik !!! Kimse unutmasin!!! -
Mesela şuan kanun hükmünde kararname adı oldu cumhurbaskanligi kararnamesi bu saatten sonra osym ne der bilinmiyor ...
-
RE: Askerlik tecili için yüksek lisans
@Agor Arkadaşim 1989 doğumluyum. 2016-ocak tezsiz kayıt yaptırdım . 2019 mart tecil oldu.
Yeni yönetmelik ise 2016 bahar döneminden itibaren geçerli olacaktır diyor.
Derslere kayıt yaptırılıp yaptırılmayacagina bakılmaksızın diyor. Bir yazinda okudum atilirsan sevk tarihi esas alınıyor yazmışsın . Yani 2019 a kadar sürecek mı tecilim yoksa ilk celp döneminde askermiyim. -
RE: 3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/performans_prog/2017_perf_prog.pdf sayfa 15 ... 100 kişilik kontenjan ayrılmış...
-
İdare hukuku merkezi - taşra teşkilatı komple değişti.
Cumhurbaşkanı ve basbakanin görevleri
Sistemin işleyişi değişti .Osym hangisini baz alacak çok meçhul ..
Adrenalin tarafından gönderilen son iletiler
-
@davetsiz ağustosta görüşelim???? Sen kimsin mı ağustosta goruscez senle ? Senin gibileree bu şekil konuscann
seviyen varsa daha yazmazsin. Tutulma bak bana ..
-
@davetsiz sen kim oluyorsun da bana hakaret ediyorsun. ? Milletin işi gücü var burada senin gibi artılarin eksilerinle uğrasmazlar . Milletten yardım istiyosun kendi sorununu kendin çöz .
-
@davetsiz sifiri orda gorcen sen daha kacarin yok senin bilendim sana .
-
@Ötüken konuyu ve tartışılan mevzuatı bile bilmeden hangi hakla böyle bir psikolojiye giriyosun . Bu nasıl bir kafa seni bile çileden cikartiyosam özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü yazıyı okuyup çileden cikiyorsun . Üstüne alinip kendine söylenmiş gibide hareket ediyosun . Savunma psikolojisi deniliyor buna . Ama ben yinede soyliyeyim rahatla vallahi şenlik bir durum yok .:)
-
@Ötüken acaba kimsiniz ,tanisiyormuyuz ? Ne oluyor Yaw iki kişi arasında bir tatsızlık yaşanmış bodozlama hakaret Edip duruyorsunuz belli ki sende onun arkadaşısin .Birbirinizi mı koruyorsunuz . Heeee ben çocuk gibiyimm. Şimdi sen bana bu yazınla adamlık mı yaptın
-
@Harun-Resid belli ki bu kişi senin arkadaşın koruma iç gudusuyle hemen olayin içine kendini dahil Edip neyin abartı neyin doğru olduğunu açıklama psikolojisine girdin .
Şimdi bu site istişare sitesidir . Kendi egonu tatmin etme yeri değildir.burda bilgi alışverişi yapılır . Sitenin amacı odur . En ufak bir bilgi karşı tarafta farklı etkiler yaratabilir . Güven duygusu sarsilirsa insanın aldığı kararları çok geç olmadan yeniden gözden gecirmesi lazım . Ben çok dikkatli duyduğum her bilginin hemen doğru olduğuna inanan biri olmadigimdan yine araştırma ve sorma güdüsüyle tekrar devam edince o bilginin hiçte öyle olmadığını kendisine belirttim .
Burda kimse kimseye itimat etmekten zorunda değilsdir.sonucta hakaretimde olmamıştır . -
@aliveli hocam zaten art niyet konusu kötü niyetli konularina hiç değinmedim kendisine. Tatlı bir dille uyardım. Böyle yapınca kötü olduk haliyle .
-
@paretowilfredo burda en sağlam kaynak sensin ve @aliveli sende bir okadar varsın ... Bilgileriniz kendi içinde cok tutarlı .. yeni bilgilerle bir onceki bilgiler hiç şüphe uyandırmıyor . Teşekkürler .. burda bir kaç biri var . Bilgi SİMSARLARİ diyorum ona . Şimdi okuyorlardir kesin . Sizinle aynı görevi üstlenmeye çalışıyorlar . Bir örneği mevcut . Askerlik işlemleri ile ilgiliydi . Yanlış bilgilendirdi . Fakat @paretowilfredo yönetmelik maddelerinden 1 maddeyi hatirlatinca burda söylenen her ağızdan çıkan bilginin gerçeği yansıtmadığını. Burda gerçekten çok az kişinin saygı değer olduğunu gördüm .
-
@davetsiz cümlemin arasında lütfen kelimesi var ? Dikkatli okumuyorsun...