TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. argol
    A
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

argol

@argol

1
    İtibar
    666
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

argol Takip etme Takip Et

argol tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

Arkadaşlar bugün oecd binasinda bir hareketlilik vardı evet ama bunu sonuçlarin aciklamasina bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü üstadların orda olma sebebi Vergi konseyi ile alakali bi toplanti diye biliyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      argol

argol tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

Arkadaşlar bugün oecd binasinda bir hareketlilik vardı evet ama bunu sonuçlarin aciklamasina bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü üstadların orda olma sebebi Vergi konseyi ile alakali bi toplanti diye biliyorum

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

@İnmyheart. Hocam kanal24 ankara temsilcisi melik yigitel in programında acikladi saat 12 civari:)

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: 2016 Aralık GUY Sınavı

Kanal 24 de acikladi bakan, 2000 Guy, 300 vergi müfettişliği, defterdarlik ve maliye uzmanlığıyla ilgili çalışmalar da süruyo dedi:)

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: Kamu yönetimi staj alanları

@revelry Siyaset bililmi kamu mezunu olarak TBMM ve hazine de staj yaptim ayrica Dışisleri Bakanliginda bir egitim programina katıldim. Hepsi birbirlerinden farkli alanlarda oldukça verimli olduğunu düşünüyorum.

İİBF içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: Kamu yönetimi staj alanları

TBMM yasama bilgilendirme stajinın tarihlerini takip etmeni öneririm, ayrica çeşitli düşünce kuruluşlarının seminer,staj programilariyla da ilgilenebilirsin

İİBF içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

Herkese merhabe bi sorum olcak balgatta ki komisyonlar da giren arkadaşlara lobi ve baska bi yerde mulakata girerken paltomuzi veya cantamizi birakacagimiz bi yer var mi?? Teşekkürler:)

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      argol
    • RE: Gazi Üniversitesi’nin yarısı Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi’ne bağlanacak

Son dönem egitim kalitesi tartışılır olmakla birlikte, Nerdeyse cumhuriyetle yasit GAZİ nin arkasinda duracak insanlar olur umarım...

İİBF içinde yayımlandı
      A
      argol