@shu06 ben de referansları kuvvetli tuttum ama memurlar.net te bahsedilen arkadaş başka biri yalnız değilmişim yani
tnc tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı
tnc tarafından gönderilen son iletiler
-
@shu06 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı içinde söyledi:
@tnc sizde vali mı yazdiniz
Yok vali, milletvekili falan yazmadım tabii ama gayriresmi olacağı için arkadaşlarımı da yazmadım yani referans kısmına
ayrıca memurlar.net deki yazılanı okumadım ama söz konusu arkadaşın da bilgi alma kısmına bakan falan yazmasını espri olarak algıladım nedense
Arkadaştan daha makul referans olacak birilerini yazdığını düşünüp yalnız değilmişim dedim sadece (şimdiye kadar kiminle konuştuysam referans olamayacak kişileri yazmışlardı çünkü).
Torpille bi yerlere gelmek isteyenlerin böyle çok aşamalı sınavlarla alım yapılan kadrolarda şanslarını deneyeceklerini pek sanmıyorum madem torpili var sınavla niye uğraşsın ki adam. Buradan particiliğe falan nasıl geldik anlamadım ayrıca çabuk gaza geliyoruz galiba. -
@shu06 ben de referansları kuvvetli tuttum ama memurlar.net te bahsedilen arkadaş başka biri yalnız değilmişim yani