Yarın bizi bakkalı alıp mahalledeki karakola götüreyim bari belki işler hızlanır biraz
zizek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Rekabet Kurumu 2016 Uzman Yardımcısı alımı.
-
RE: KPSS Başvuru Ücreti Rezaleti
Yıllarca şans oyunlarının sattığı umudu artık ÖSYM satıyor
-
@kelime9345 Aman hocam demeyin ya. Hızlı açıklıyor rekabet diye diye 3-4 ayı bulmayalim. Bence emniyet hala bitiremedi soruşturmayı. Bitirseler bürokratik bir engel çıkacağını sanmıyorum
-
@davetsiz Hukukçuları neden salladınız hocam
-
Aynı tarihte tamamlanan ve 300 kişinin katıldığı çsgb uzman yardımcılığı sonuçları açıklandı. Ki açıklanacağı 10 gündür konuşuluyordu. Hızlı bildiğimiz rekabetten ise hiç ses yok, bu nasıl iş ?
-
RE: Aylar süren atamalar
Olması gereken 2 hafta içinde mülakat sonuçlarının açıklanması ve ardından güvenlik soruşturması sürecinin yürütülmesidir. Böylelikle soruşturması olumsuz çıkan da bu nedenle alınmadığını öğrenebilir. Adayin kendinden güvenliksiz olduğunu saklamak nasıl bir garabet
-
Hazine düzenleme olması sebebiyle hızlı açıkladı ama dikkat ederseniz istediği belgeler arasında rekabetin mülakatına girenlerin önceden teslim ettiği soruşturma formu var.
Yani onlar soruşturma sürecine şimdi girecek.
Rekabet ise böyle bir sınır olmadığı icin her şey halledildikten sonra açıklayıp kısa sürede iş başı yaptırır.
Emniyetin soruşturmaları iki ay gibi bir sürede tamamladığı olabiliyormuş bu sene.Yani maalesef mart başını bulabilir açıklanması. -
@kelime9345 Yanlış anlamayın hocam sizlik bir şey değil zaten. Hangi birimle konuşmuştunuz bir de biz arayalım
-
@vurdugungololsun Hocam şunu dillendirmeyin artık valla kurumdan görüp aaa mantıklıymış ya diyecekler :)) Ayrıca cidden zor seçim hâkimlik-rekabet. O durumda kalanlara da ayrıca sabır diliyorum
-
RE: 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
@kedi O zaman bir dahakine biraz daha beklersek gibi herkesi kapsayıcı kelime yapıları kullanmadan yazın.
zizek tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Hazine
Kalkınma
BtkBunlardan haber var mı dostlar ?
-
RE: EPDK 20 Enerji Uzman Yardımcısı Alımı
Dil şartı ve etkisi olmadan yapılan bir üst kurul alımı. Bakalım yıllar sonra nasıl anılacak...
-
RE: T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
Çan yapıyor mu bu kurum ?
-
@kedi E artık kurumdan da biz bilmiyoruz diye açıklama gelmiş. Yine sorumluluk almayacağım falan deme cidden belgen varsa paylaş.
-
@kedi O zaman bir dahakine biraz daha beklersek gibi herkesi kapsayıcı kelime yapıları kullanmadan yazın.
-
@kedi Siz bilirsiniz kimse sizi zorlayacak değil. Biraz beklersek diye de bir şey yok soruşturmalar 3 aya yakın sürüyor artık
-
@kedi Kurum size niye soruşturmaya ilişkin isim listesi gönderiyor onu anlamadım. Size resmi e postayla yollanan başka insanların isimlerini paylaşmakta ne sakınca var onu hiç anlamadım
-
51 kişilik liste olduğu doğruysa büyük ihtimalle yedeğin de yedeğini belirlemişlerdir.
Zira kurumun meslek personeli yönetmeliği ilan edilen kadro sayısının yarısını geçmemek üzere yedek liste belirlenir diyor. Aranan herkes boşuna umutlanmasın yani -
RE: Aylar süren atamalar
Olması gereken 2 hafta içinde mülakat sonuçlarının açıklanması ve ardından güvenlik soruşturması sürecinin yürütülmesidir. Böylelikle soruşturması olumsuz çıkan da bu nedenle alınmadığını öğrenebilir. Adayin kendinden güvenliksiz olduğunu saklamak nasıl bir garabet
-
RE: 2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
İngilizce nerede ? Ben mı göremiyorum ?