@rlg teşekkürler hocam gördüm 3.grup 2.gün öğleden sonra
Pakapaka tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@crowdıngout mesleğe başladıktan sonra başka kurumlara geçiş mümkün diye duydum ihs li olduğun için sorun olmuyormuş yaptırımı da yokmuş istifa edip ayrılabiliyormuşsun.tayin olayı da eğer evliysen eş durumundan gelemiyorsun ona göre seçin diyorlar 3 yıl sonra tayin hakkın var.ama bekarsan ve atandıktan sonra evlenirsen 6 ay sonra eş durumundan tayin isteyebiliyorsun
Pakapaka tarafından gönderilen son iletiler
-
Benim de 83.98 ile Anadolu'da mülakata girmiştim olmuş 3 soruyu da bildim hatta birine yardım ettiler demiştim ve çok sohbet muhabbet geçmişti herkes hakkında hayırlısı olsun güvenlik soruşturması uzun sürecek sanırım yeni ilana başvuru yapamıyor muyuz?
-
Beni de çok zorladılar ama Güler yüzlüydüler hatta bir tanesini baya güldürdüm olmayacaksa herşeyi bahane edip eleyebilirler bekleyeceğiz göreceğiz hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey Yok hocam
-
Pardon salı günü öğleden sonra girdim
-
Ben de dün girdim mülakata Anadolu yakası için gayet Güler yüzlüler ve yardım ediyorlar gerçekten.sorular: 1)shift+delete işlevi nedir 2)Avrupa'nın en küçük kenti 3) büyük Selçuklu döneminde Melikşah'ın güneş yılına göre hazırladığı takvim nedir
-
@keynezyenciii evet hocam orası öyle de beklemekten de sıkıldım artık
-
@rlg kesinlikle Ama 1 ay olsa max bari
-
Peki oldu ki mülakatı başarılı geçtik hayırlısıyla inşallah tahmini işe ne zaman başlanır acaba bilen varsa?
-
O kadar geniş ki konu başlıkları Ne çalışcaz bilmiyorum sanırım çalışmamak en doğrusu bir de %20 etkiliyorsa gerek de Yok sanırım %70 torpil %10 da duruş konuşma hal tavır olsa gerek
-
@crowdıngout hocam ihs idari hizmet sözleşmesi demek eşinin memur olması ile alakalı değil diye biliyorum evliysen ona göre tercih yap tercih hakkı yok 3 yıl demişler
-
@crowdıngout mesleğe başladıktan sonra başka kurumlara geçiş mümkün diye duydum ihs li olduğun için sorun olmuyormuş yaptırımı da yokmuş istifa edip ayrılabiliyormuşsun.tayin olayı da eğer evliysen eş durumundan gelemiyorsun ona göre seçin diyorlar 3 yıl sonra tayin hakkın var.ama bekarsan ve atandıktan sonra evlenirsen 6 ay sonra eş durumundan tayin isteyebiliyorsun